Σε μία αντίδραση που δεν μας έχει συνηθίσει προχώρησε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης, στην εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Ο δημοσιογράφος έγινε έξαλλος με μήνυμα ενός τηλεθεατή, ο οποίος κατηγόρησε τον γιο του.

Συγκεκριμένα το μήνυμα έγραφε «Γερόλυκε Παπαδάκη μας περνάς για μ@@@ς τόσα χρόνια; Αλλά βγήκε η αλήθεια για σένα. Πόσα παίρνει ο γιος από τον Τσίπρα;»

Αυτό ήταν αρκετό για τον Γιώργο Παπαδάκη ώστε να «εκραγεί» και να απαντήσει: «Ο γιος μου με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του για να βγει καθηγητής στην Αγγλία. Αφού τελείωσε εδώ το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο τελείωσε με άριστα το μάστερ και στη συνέχεια με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του».

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης απείλησε τον τηλεθεατή λέγοντας: «Φαρμακόγλωσσε που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά θα σου κάνω μήνυση και αγωγή. Γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη. Αυτοί που τα παίρνουν από τη Νέα Δημοκρατία και από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστοί. Ζήτα τώρα συγγνώμη γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή. Τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι υπερήφανος. Για μένα βρε ηλίθιε πες ότι θέλεις, για το παιδί όμως όχι δεν σου επιτρέπω. Κάθαρμα».

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη για την ένταση και τόνισε πως το μήνυμα του τηλεθεατή ήταν «χυδαίο και απαράδεκτο».

«Χυδαίο να λέει τέτοια πράγματα για το παιδί μου. Πες για μένα βρε ηλίθιο ότι θέλεις. Για το παιδί μου δεν σου επιτρέπω. Κάθαρμα. Ε κάθαρμα», είπε ο κ. Παπαδάκης και ζήτησε να βγει από το πλάνο διότι ήταν πολύ εκνευρισμένος.

Ενώ επιχείρησε ο συνάδελφος του να μιλήσει με τον κ. Ρωμανιά για τις συντάξεις, ο κ. Παπαδάκης ξέσπασε και πάλι λέγοντας «μιλά για τη γυναίκα μου, τώρα αυτή τη στιγμή θα απευθυνθώ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Βάζει στο στόχαστρο την οικογένειά μου. Να ασχοληθείς με τους υποστηρικτές των κομμάτων σας που έχουν φάει λεφτά. Με μένα πήγες να τα βάλεις και την οικογένειά μου; Φίδι κολοβό που σε δάγκωνε».

Δείτε το video με το ξέσπασμα του Παπαδάκη: