Θύμα απάτης εις βάρος του ίδιου, της εκπομπής του, αλλά και του Πέτρου Κωστόπουλου φαίνεται πως έπεσε ο ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» αποκάλυψε σε μία σειρά από stories στο Instagram ότι ο ίδιος και ο Πέτρος Κωστόπουλος – που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του – έγιναν στόχος ψευδούς δημοσιεύματος. Ο Κρατερός Κατσούλης μάλιστα επιβεβαίωσε ότι θα κινηθεί νομικά, όπως άλλωστε έκανε και ο Γιώργος Παπαδάκης που επίσης έπεσε θύμα παρόμοιας απάτης πριν μερικές μέρες.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες χρησιμοποιώ σήμερα το Instagram για να προλάβω να σας ενημερώσω για μια μεγάλη απάτη που υφίσταται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα δημοσίευμα σε έναν ιστότοπο το οποίο υποστηρίζει πως ο Πέτρος Κωστόπουλος ήρθε στην εκπομπή μας και μας μίλησε για το πώς μπορεί ο καθένας να φτιάξει μια περιουσία χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα συναλλαγών.

Αυτό όλο είναι μια μεγάλη απάτη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή ουδέποτε μίλησε για τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια παραποίηση προσώπων και γεγονότων. Ως εκ τούτου, όλα αυτά θα πρέπει και οφείλουμε να πάρουμε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Παρακαλώ πολύ προσοχή σε αυτό το δημοσίευμα, είναι απόλυτα ψευδές», ακούγεται να λέει ο Κρατερός Κατσούλης.