Στο πέρασμα των χρόνων συνειδητοποιείς ότι τα μικρά πράγματα είναι αυτά που σε κάνουν χαρούμενο κι ευτυχισμένο στην καθημερινότητα, με προαπαιτούμενο φυσικά την υγεία, η οποία σου προσφέρει τη δυνατότητα να ζεις την κάθε ημέρα και να  υποδέχεσαι με χαμόγελο όχι μόνο τα καλά αλλά και τα ανάποδά της, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Κι όμως οι περισσότεροι ξεχνώντας ότι πότε πότε καλό είναι να κόβεις ταχύτητα για να απολαύσεις για παράδειγμα ένα ηλιοβασίλεμα ή μία βόλτα στην ακροθαλασσιά ή μια συντροφιά που θα σε κάνει να γελάσεις από καρδιάς, κι επηρεασμένοι από το ζώδιό μας, αναλωνόμαστε σε άλλα κι άλλα. Ας δούμε όμως τον κάθε ζωδιακό τύπο με τη σειρά:

Ο Κριός τα δίνει όλα μέχρι να γίνει αρχηγός σε ότι κάνει, δουλειά, σπίτι κ.ο.κ.

Για τον Ταύρο η καλή ζωή συνεπάγεται ασφάλεια και προστασία σε όλους τους τομείς.

Οι Δίδυμοι αναζητούν διαρκώς νέες εμπειρίες και νέες γνώσεις.

Ο Καρκίνος θέλει ένα δικό του σπίτι που θα στεγάσει την οικογένειά του και το κατοικίδιό του, το οποίο ιδανικά θα διαθέτει κήπο.

Ο βασιλιάς Λέοντας αναζητεί τον σεβασμό από τους υπηκόους τους!

Η Παρθένος, όσο κι αν δεν της φαίνεται θέλει μόνο αγάπη.

Ο ισορροπιστής του ζωδιακού κύκλου Ζυγός επιζητεί (τι άλλο;) την ισορροπία σε όλους τους τομείς.

Ο Σκορπιός αγωνίζεται για το ιδανικό σε ότι καταπιάνεται.

Ο Τοξότης εφευρίσκει ιδέες και αναζητεί καινοτομίες για να αλλάξει τον κόσμο.

Για τον Αιγόκερω χωρίς θαυμασμό η ζωή  δεν έχει νοστιμιά.

Ο Υδροχόος θέλει να διαφέρει και να ξεχωρίζει.

Οι Ιχθύες θέλουν να πραγματοποιήσουν τις πιο τρελές τους ιδέες και όνειρα.

Αλλαγές και σχέδια

Κατά τα λοιπά σήμερα Δευτέρα 13/5, ο  Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ευνοεί αλλαγές, αλλά και συνεργασίες και σχέδια για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με την προϋπόθεση να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες. Αξιοποιήστε το ισχυρό σας ένστικτο και δεν θα χάσετε. Επιπλέον κάποιοι θα πληροφορηθούν αλήθειες για παλιότερες υποθέσεις και τον τρόπο που επηρέασαν τις εξελίξεις κάποια κοντινά τους πρόσωπα. Ταυτόχρονα καθώς η Αφροδίτη στον Κριό προετοιμάζεται να συναντήσει τον Άρη στους Διδύμους ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική μας ζωή ευνοώντας συναντήσεις με φίλους κι αγαπημένους.

Περισσότερο επηρεάζονται Ταύροι και Αιγόκεροι οι οποίοι είστε κοντά στο να πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που σας ταλαιπώρησαν.

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοίκαι Υδροχόοι είστε αποφασισμένοι να τελειώνετε με τα κακώς κείμενα για να αποφύγετε τα χειρότερα.

Δίδυμοι και Τοξότες να είστε επιφυλακτικοί σε πρόταση οικονομικού, αλλά και σεξουαλικού χαρακτήρα, όσο δελεαστική κι αν δείχνει.