Σκληρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στους ΑΝΕΛ, εξαπολύει η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή, με αφορμή τη νίκη Σάντσεθ στην Ισπανία. Με τον ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να κάνει δική του τη νίκη των Σοσιαλιστών, όπως λέει η κ. Καϊλή «η ψυχιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά».

Και τονίζει:

Στήριξη στον Ισπανό Σάντσεθ που έχει καταδικάσει την δικτατορία Μαδούρο, από τον Τσίπρα που δήθεν φλερτάρει με την σοσιαλδημοκρατία, ενώ είναι ο μόνος Ευρωπαίος πρωθυπουργός που στηρίζει τον Δικτάτορα.

Αξέχαστα στιγμιότυπα να πανηγυρίζει ο Σύριζα με #Καμμένο και #Γλέζο, να στηρίζει #Καραμανλή, αλλά και #Μελανσόν και #Μακρόν, #Podemos και #Μαδούρο μέχρι #Μέρκελ!

Συμπάθειες με #Ρουβικώνα αλλά στηρίζει #Παπακώστα, είναι κατά της επιχειρηματικότητας αλλά ψηφίζει #Κόκκαλη, φτιάχνει Υπουργικές θέσεις για όποιον προσκυνήσει στην λογική της συναλλαγής, βλέπε #Μωραΐτηαλλά οι προηγούμενοι ήταν χειρότεροι…

Αντί να χορέψει τις αγορές τον χόρεψαν, από τον Αντιμνημονιακό αγώνα έφερε το πιο βαρύ Μνημόνιο υποταγής, κι ενώ δεν πιστεύει, είναι με την Εκκλησία, τα δίνει όλα για την εξουσία ο αντιεξουσιαστής… και παίζει τον αντισυστημικό για να παραδοθεί στο #ΝΑΤΟ και να παραδώσει την #Μακεδονία για να φορεσει την μάσκα του προοδευτικού με τις ευλογίες των Γερμανών.

Ο παραλογισμός συνεχίζεται και σήμερα:

Έδωσαν συγχαρητήρια οι συγκυβερνήτες των ΑΝΕΛ στην Προοδευτική Συμμαχία Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Πέδρο της Ισπανίας όπου ανήκουμε και εμείς του ΠΑΣΟΚ, ενώ άδειασαν μεγαλοπρεπώς τους ηττημένους πρώην συναγωνιστές του Αλέξη, τους #Ποδέμος.. έτσι αδειάζουν οι Συριζαίοι όποιον γίνεται βαρίδι, με πυξίδα την εξουσία.