Αύριο Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 31χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον περασμένο Οκτώβριο, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας.
Όπως αποκάλυψε το Star Channel, όταν ο κατηγορούμενος, πέρασε τα σύνορα της χώρας μας δεν ήταν μόνος του αλλά μαζί με έναν συμπατριώτη του. Μάλιστα φέρεται να του είχε πει «Πάμε στην Ελλάδα για δουλειές», χωρίς όμως να του εξηγήσει κάτι περισσότερο.

Όταν έγινε η επιχείρηση σύλληψης του 31χρονου στο ξενοδοχείο της Γλυφάδας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και το δεύτερο άτομο για να διαπιστώσουν τη σχέση μπορεί να είχε με την υπόθεση.

Όπως αποδείχθηκε δεν είχε καμία σχέση. Οι αστυνομικοί του απέσπασαν όμως κάποιες πληροφορίες. Όπως τους είπε τον προηγούμενο καιρό έβλεπε τον 31χρονο συλληφθέντα να εξασκείται στην σκοποβολή στη Βουλγαρία με διαφορετικά όπλα.
Αυτό είναι ένα στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως ο 31χρονος πληρωνόταν για να εκτελεί συμβόλαια θανάτου.

Οι αστυνομικοί έδειξαν στον συμπατριώτη του κατηγορουμένου και το βίντεο της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να τους είπε πως δεν μπορεί να αναγνωρίσει το πρόσωπό του, όμως από τη σωματοδομή του καταλαβαίνει πως είναι εκείνος.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος είναι ένας 31χρονος Βούλγαρος με τουρκικές ρίζες.

Ο βασικός ύποπτος, όπως διαπιστώθηκε, εδώ και λίγο καιρό επέστρεψε στη χώρα μας. Γιατί όμως γύρισε; Είχε κάποιον άλλο στόχο; Άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς; Πάντως, από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός ήρθε λίγο πριν τη δολοφονία του επιχειρηματία στη χώρα μας. Τον εκτέλεσε με 5 σφαίρες και στη συνέχεια έφυγε από την Ελλάδα. Αυτή χαρακτηρίζεται σαν μια τυπική συμπεριφορά για κάποιον εκτελεστή που ήθελε να γνωρίζει το στόχο αλλά και το σημείο όπου θα πυροβολούσε.

Πάντως, ο ίδιος δε μιλά καθόλου ενώ φέρεται να έχει κάνει πολλές δολοφονίες με συμβόλαια θανάτου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από