Νέες «ρουκέτες» κατά του Νίκου Παππά εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά τα όσα είπε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ για τον Μανώλη Πετσίτη.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, μετά τις νέες αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη, είχε ζητήσει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά, αλλά και να δημοσιευθούν τα πόθεν έσχες.

Από την πλευρά του ο κ. Παππάς απάντησε, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες και υποστήριξε παράλληλα ότι ο κ. Πετσίτης δεν ήταν συνεργάτης του. Η κα Κωνσταντοπούλου πέρασε στην αντεπίθεση, επικρίνοντας την αντίδραση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής.

«Νίκο Παππά, συκοφαντία δεν είναι να ζητώ να ανοίξουν τα πόθεν έσχες και οι λογαριασμοί σου και του Τσίπρα. Σ’ αυτό απαντάς “Ναι” και τίποτα άλλο. Συκοφαντία της λογικής είναι να μην απαντάς και να αποκαλείς “ιδιώτη” αυτόν που σου κρατούσε την τσάντα και τώρα βρίσκεται με λογαριασμούς παντού και με ραντεβού με επιχειρηματίες με τους οποίους κάνατε συναλλαγές», έγραψε στο Twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Οι αναρτήσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

Η νέα κόντρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου με την κυβέρνηση ξεκίνησε την Κυριακή, όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής σχολίασε τις νέες αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη.

«Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο πλουτισμός του Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με την σχέση του με την εξουσία. Με τον Τσίπρα, με τον Παππά, με την κυβέρνηση» συμπλήρωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής. Υπ’ αυτή την έννοια, δεν αρκεί να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Πετσίτη, πρέπει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Παππά, του Τσίπρα και του περιβάλλοντός τους και πρέπει να δημοσιευτούν τα πόθεν έσχες» ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Την Τετάρτη, ο κ. Παππάς σχολίασε ότι «ο καθένας για να πάρει δύο λεπτά δημοσιότητας μπορεί να καταφύγει σε συκοφαντίες, διαβιούμε με απολύτως καθαρό τρόπο». Επιπλέον, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 σημείωσε: «Πρόκειται για συναλλαγές ιδιωτών, ας προχωρήσουν οι δικαστικές έρευνες, ας βγει ό,τι είναι να βγει. Η αντιπολίτευση επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς. Εχουμε το τεράστιο ζήτημα των θαλασσοδανείων των κομμάτων και το ερώτημα είναι αν θα επιστρέψουν τα λεφτά. Ο Μανώλης Πετσίτης εργάστηκε από τις αρχές του 2016 στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση βρισκόταν σε σύγκρουση και δεν ήταν συνεργάτης μου».