Ξεσπούν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

«Αυτοί οι κύριοι να μην τους πω διαφορετικά, έκαναν τα παιχνιδάκια τους με την ανοχή και τη συγκάλυψη που τους παρείχαν» λέει ο πατέρας της φοιτήτριας.

Η μητέρα της, αγανακτισμένη, ξεσπά: «Είναι δυνατόν μέσα στο σπίτι ο ένας βαρούσε ο άλλος βίαζε, τα χέρια της, μέχρι το τέλος πήγαν και την πέταξαν και οι δυο μαζί και τώρα τι, πάνε να τον βγάλουν ότι είναι τρελός;»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Ροδίτης αλλάζει συνεχώς κελιά καθώς οι συγκρατούμενοι εκφράζουν παράπονα για την συμπεριφορά του.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αφού έχει δώσει τους κωδικούς του στην ανακρίτρια και επιστρέφει στο κελί του, φέρεται να τους απευθύνεται με επιθετικό τρόπο.

«Με γ… χθες το βράδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα» ανέφερε.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, οι δύο κρατούμενοι εξοργίστηκαν με τα λεγόμενά του και ήρθαν στα χέρια με τον 21χρονο.

Οι σωφρονιστικοί έτρεξαν να τους χωρίσουν. Ο Ροδίτης χωρίς να έχει εμφανή τραύματα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Όταν επέστρεψε στο κελί του άρχισε να βρίζει χυδαία τους σωφρονιστικούς, κάτι που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο νεαρός θα περάσει από πειθαρχικό για τη συμπεριφορά του, η οποία χαρακτηρίζεται ως προκλητική, ενώ αναμένεται να του επιβληθεί ποινή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από