Υπάρχουν κάποιοι που ενδίδουν στα πάθη τους, και δεν εννοούμε μόνο το ερωτικό ή το σεξουαλικό πάθος, αλλά για οποιοδήποτε επιθυμία μπορεί να σε κάνει να χάσεις κάθε ίχνος λογικής, να πάθεις τέτοιο εθισμό, που να μην μπορείς να αντισταθείς, όσο κι αν το προσπαθήσεις!  Σημαντικό ρόλο σ' αυτό παίζει και το ζώδιο κάποιου, και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στη σχετική λίστα συγκαταλέγονται όλα τα ζώδια της φωτιάς. Ποιοι όμως είναι οι πιο παθιασμένοι τύποι του ζωδιακού κύκλου:

Όπως είναι φυσικό ο πρωταγωνιστής στη σχετική λίστα δεν είναι άλλος από τον Σκορπιό. Αν και κατά πολλούς επιδιώκει τον έλεγχο και θέλει να κοντρολάρει τα πάντα, όταν κολλήσει σε κάτι ή κάποιο πρόσωπο, χάνει κάθε έλεγχο κι αυτοσυγκράτηση. Του γίνεται έμμονη ιδέα, σχεδόν αρρωσταίνει και φυσικά προσπαθεί να το ζήσει με όλο του το είναι, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Έτσι κι αλλιώς, μια δόση ανικανοποίητου και αυτοκαταστροφής την διαθέτει.

Ακολουθεί ο Κριός, που ενθουσιάζεται και παθιάζεται με ό,τι του αρέσει κι ένα πρόσωπο. Όταν θέλει κάποιον, διεκδικεί και προσπαθεί με κάθε τρόπο για να τον κατακτήσει και δεν ηρεμεί, μέχρι να τα καταφέρει. Αλλά, η σφοδρή του επιθυμία συνδυάζεται σπανίως με τη διάρκεια και μόλις πετύχει το στόχο του, πάει για άλλον!

Ο Τοξότης παρά την cool και ανάλαφρη στάση σου, που σε μπερδεύει, συχνά αφήνεται να τον συνεπάρει το πάθος, ξεπερνά τα όρια και το ζει και το ευχαριστιέται χωρίς ενοχές για όσο κρατήσει. Ενίοτε, κολλάει στα τυχερά παιχνίδια γιατί έτσι η αδρεναλίνη του φτάνει στα ύψη. Ανεξάρτητα από το ποιο είναι το πάθος του, όσο τον κρατάει στην... πρίζα, δεν το κόβει.

Και το τρίτο ζώδιο της φωτιάς ο Λέοντας έχει θέση στη λίστα, δεδομένου ότι διαθέτει και φλογερό ταμπεραμέντο, και σταθερότητα στον εκάστοτε στόχο του. Ορμητικός όταν παθιαστεί με κάτι ή κάποιον βγάζει το λιοντάρι από μέσα του… και προσπαθεί  κατακτήσει τον στόχο του.

Ο Ταύρος επίσης ενδίδει στα πάθη του, τρώει κολλήματα και δύσκολα ξεκολλάει. Απλά όταν ζορίζεται ή βλέπει ότι κάποιο πάθος του στοιχίζει περισσότερα απ’ όσα μπορεί να δώσει, θυμάται ότι είναι ζώδιο της γης και λειτουργεί με πρακτικό πνεύμα, βάζοντας φρένο στις επιθυμίες του.

Διάθεση για κάτι διαφορετικό

Κατά τα λοιπά σήμερα Τετάρτη (27/3) η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μας κάνει να θέλουμε να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να κάνουμε κάτι διαφορετικό για να ανανεωθούμε –έστω και μέσω της εμφάνισής μας- να εκπλαγούμε ευχάριστα, να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε άλλες εμπειρίες, ενώ παράλληλα φλερτάρουμε με το εκκεντρικό και το ασυνήθιστο. Ο έρωτας απρόσμενος και κεραυνοβόλος, αλλά αληθινός και παθιασμένος, μπορεί να εμφανιστεί εκεί που δεν τον περιμένετε ανατρέποντας τα δεδομένα, οπότε φροντίστε να τον ζήσετε.

Περισσότερο επηρεάζονται Ιχθείς και Ταύροι οι οποίοι λάμπουν γεγονός που δεν αφήνει ανεπηρέαστους τους γύρω τους.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αν ξεφύγετε από την πεπατημένη και ποντάρετε στην έκπληξη, θα αποζημιωθείτε.

Κριοί και Ζυγοί ευνοείστε σε δουλειά και οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται κι ένας κρυφός έρωτας να φανερωθεί αφήνοντάς σας άναυδους.