Παγκόσμιοι πρωταθλητές στο καλλιτεχνικό πατινάζ, για τέταρτη διαδοχική φορά στην καριέρα τους, αναδείχθηκαν η Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο Γκιγιόμ Σιζερόν.

Η ελληνικής καταγωγής Γαλλίδα και ο παρτενέρ της, εκτέλεσαν άψογα το πρόγραμμα τους και κατέκτησαν την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξήχθη στην Σαϊτάμα της Ιαπωνίας, δύο μήνες μετά την κατάκτηση για πέμπτη συνεχή χρονιά του πρωταθλήματος Ευρώπης.

Με αιθέριες κινήσεις και ένα αψεγάδιαστο πρόγραμμα η Ελληνογαλλίδα με καταγωγή από την Κρήτη Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν ανακηρύχθηκαν  το πρωί του Σαββάτου, παγκόσμιοι πρωταθλητές στο καλλιτεχνικό πατινάζ για τέταρτη φορά.
Η «χρυσή» εμφάνιση των Γκαμπριέλα Παπαδάκη και Γκιγιόμ Σιζερόν:

Με το τραγούδι «Sunday Afternoon» της Rachel Yamagata Γκαμπριέλα Παπαδάκη και Γκιγιόμ Σιζερόν, εκπροσωπώντας τη Γαλλία μάγεψαν το κοινό στην Σαϊτιμα της Ιαπωνίας και κατάφεραν να αξεπεράσουν και πάλι το προσωπικότους ρεκόρ, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάρθου του παγκόσμιου πρωταθλήματος καλλιτεχνικού πατινάζ.

Η ελληνικής καταγωγής Γκαμπριέλα Παπαδάκη, με μία ροζ παστέλ εμφάνιση μάγεψε μαζί με τον παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν κριτές και κοινό ενώ για άλλη μια φορά όπως και πέρυσι, η χημεία που είχε το ζευγάρι πάνω στον πάγο μας χάρισε μοναδικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.