Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς του αντιπτέραρχου εν αποστρατεία και της συζύγου του, βουλγαρικής καταγωγής μετά τη δολοφονία της πρώτης από τον 87χρονο ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί έξω από τη μονοκατοικία του ζευγαριού,  στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο Ελληνικό. Οι γείτονες άκουσαν στην αρχή φωνές και στη συνέχεια τους κόπηκε η ανάσα όταν έπεσαν απανωτοί πυροβολισμοί.

Ο ηλικιωμένος αντιπτέραρχος  εν αποστρατεία, πυροβόλησε και σκότωσε την Βουλγάρα σύζυγό του έξω από το σπίτι τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η γυναίκα προσπάθησε μάταια να σωθεί μπαίνοντας σε ένα ταξί. Ο ταξιτζής έπαθε σοκ όταν είδε ξαφνικά  τη γυναίκα να τρέχει καταπάνω του μέσα στα αίματα προσπαθώντας να ξεφύγει από τον οπλισμένο σύζυγό της.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή. Θύμιζε κινηματογραφική ταινία.  Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και φέρεται να της είπε να φύγει. Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη, οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης,  προσπαθούν να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία από τις δύο μεγάλες πληγές που είχε στο σώμα της, στο θώρακα και το λαιμό,  από το όπλο του συντρόφου της.

Ομως, δεν τα κατάφεραν και η γυναίκα ξεψύχησε.

Ένας νεαρός άνδρας που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, σημείωσε πως είδε τη γυναίκα αιμόφυρτη μετά τους πυροβολισμούς να είναι πεσμένη στο δρόμο.

«Έτρεμε και ήταν σοκαρισμένη. Δεν μιλούσε καθόλου. Προσπαθούσαμε όλοι να καταλάβουμε τι είχε συμβεί» περιέγραψε ο νεαρός.

«Βλέπω την γυναίκα μέσα στα αίματα. Ρωτάω έναν αστυνομικό και μου λέει: ‘πυροβόλησε ένας άνδρας τη γυναίκα’. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:10. Δεν είδα να έχει τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι,αλλά έτρεμε και ήταν σε κατάσταση σοκ. Δεν έλεγε τίποτα απλά είχε κλείσει τα μάτια. Πάντως δεν φαινόταν να είναι νεκρή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως λένε φίλοι του ζευγαριού, αιτία της τραγωδίας ήταν πιθανότατα η βίαιη συμπεριφορά της γυναίκας, μετά το γάμο που έγινε πρόσφατα.

Ο απόστρατος πριν δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από ανίατη ασθένεια. Η Βουλγάρα τους φρόντιζε μέχρι το τέλος και μετά έγινε η νέα σύζυγος του.

«Μου είπε ότι ήταν πολύ δυστυχισμένος, τον πίεζε να παντρευτούν και όταν παντρεύτηκαν αυτή έγινε πολύ βίαιη. Του φερόταν άσχημα τον έβριζε, απαιτούσε πράγματα», λέει οικογενειακή φίλη του αντιπτέραρχου.

Φαίνεται να υπήρχε στη μέση και περιουσία την οποία ήθελε η σύζυγος να έχει και ο αντιπτέραρχος αντιστεκόταν.