Παράταση στη συλλογή δηλώσεων δίνει το Κτηματολόγιο για τις Περιφερειακές Ενότητες Λασιθίου, Πιερίας, Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας.

Ειδικότερα, η συλλογή δηλώσεων για τις προαναφερόμενες περιοχές, που λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαρτίου, παρατείνεται έως τις 3 Μαΐου για τους κατοίκους εσωτερικού και έως τις 18 Ιουνίου για τους κατοίκους εξωτερικού.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων που μένουν στην Αττική και έχουν ακίνητη περιουσία στις περιοχές αυτές, μπορούν να ενημερωθούν και να υποβάλλουν τη δήλωσή τους στο Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, επί της λεωφόρου Βεΐκου 137. Το Γραφείο Κτηματογράφησης είναι ανοιχτό καθημερινά από τις οκτώ το πρωί έως τις τέσσερις το απόγευμα και κάθε Τετάρτη από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις οκτώ το βράδυ.

Οπως επισημαίνουν από το Κτηματολόγιο, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των ιδιοκτητών, οι τελευταίοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους φωτοαντίγραφα του τίτλου τους (για παράδειγμα συμβόλαια), του πιστοποιητικού μεταγραφής, του τοπογραφικού (εάν υπάρχει), του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου, καθώς και ενός εγγράφου με το ΑΦΜ τους (για παράδειγμα εκκαθαριστικό Εφορίας ή λογαριασμός ΔΕΗ).

-Που έχει δοθεί παράταση;

-Ποιες είναι οι νέες προθεσμίες και ποιους αφορά;

-Ποιοι δεν θα εξυπηρετούνται από το κεντρικό γραφείο του Γαλατσίου;

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ της Παρασκευής

Σε ποιες περιοχές δίνεται παράταση για τις δηλώσεις