temp 17 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Σαρωτικός Ολυμπιακός
Αλλα αθλήματα

Σαρωτικός Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι λίγες ημέρες πριν την μάχη με την Ζόλνοκ, κέρδισαν εύκολα με 14-4 τον Υδραϊκό και συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα επικράτησαν στον Αλιμο με 14-4 του Υδραϊκού και έκαναν το «18 στα 18» στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο και έκανε μια καλή προπόνηση ενόψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού με την Ζόλνοκ. Οι Πειραιώτες με μία εξαιρετική εμφάνιση συνέχισαν την αήττητη πορεία τους και διεύρυναν στις 156 νίκες το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν τα τελευταία χρόνια στην Α1.

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γενηδουνιάς με 3 γκολ, ενώ από δύο πέτυχαν οι Φουντούλης, Δερβίσης και Γούνας.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου προηγήθηκαν με 3-1, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Πειραιώτες στο +4 (7-3). Στο τρίτο οκτάλεπτο οι νταμπλούχοι Ελλάδας πάτησαν… γκάζι και με τέσσερα γκολ έφτασαν στο 11-3, με το τελικό 14-4 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-4, 0-4, 1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος

O Μανώλης Μυλωνάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας ουσιαστικά ενόψει της Ζόλνοκ. Θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα στατικά στον παίκτη παραπάνω και στα ίσια. Κάποια μας βγήκανε, αλλά σε κάποια άλλα θέλουμε λίγο δουλειά αφού δεν είχαμε καλό συγχρονισμό. Πιστεύω ότι το άλλο Σάββατο θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων