Υπάρχουν κάποιες γυναίκες, οι οποίες στην καθημερινότητά τους συνδυάζουν δυναμισμό και αξιοπρέπεια κι άλλες, οι οποίες είναι πιο... αθόρυβες, ενίοτε και παθητικές, που δυσκολεύονται να κάνουν βήμα μόνες τους. Τη συμπεριφορά μιας γυναίκας και το κατά πόσο είναι ανεξάρτητη επηρεάζει αρκετά το ζώδιό της και δη η φύση του (θηλυκό ή αρσενικό), όπως και το στοιχείο στο οποίο ανήκει (φωτιά, γη, αέρας, νερό).

Έτσι αν μια γυναίκα έχει πολλούς πλανήτες στα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ή στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) ή καταλαμβάνουν τους αντίστοιχους οίκους του ωροσκοπίου της, τότε πιθανά να πρόκειται για μια παθητική, υποτακτική, και εσωστρεφή γυναίκα.

Αν οι περισσότεροι πλανήτες του ωροσκοπίου της ανήκουν στα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) ή της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή στους αντίστοιχους οίκους, τότε μάλλον είναι μια εξωστρεφής, δραστήρια και αποφασιστική γυναίκα.

Εκτός από τα αστρολογικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας, τη συμπεριφορά της και το πως εκφράζεται και λειτουργεί  επηρεάζει καταλυτικά η κοσμοθεωρία που έχει διαμορφώσει στην πορεία των ετών, το κατά πόσο ξέρει τι θέλει και ο τρόπος που έχει επιλέξει να το διεκδικήσει.

Έτοιμοι για δράση!

Κατά τα λοιπά σήμερα Παρασκευή 8/3, το πλούσιο πλανητικό σκηνικό (Σελήνη στον Κριό, ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς, Ήλιος στους Ιχθείς, ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο, Αφροδίτη στον Υδροχόο κ.ο.κ.) μας δημιουργεί έντονα συναισθήματα και μας κρατά σε εγρήγορση, δεδομένου ότι καταφθάνει και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Μετριάστε την ανυπομονησία σας και την παρόρμησή σας να... τραβήξετε για άλλες πολιτείες, ολοκληρώστε τις δουλειές σας, χωρίς να αφήσετε εκκρεμότητες, και βλέπετε.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Κριοί που είστε στις επάλξεις και ανυπομονείτε για όλα. Μη βιάζεστε όλα θα γίνουν με τη σειρά τους...

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι τυχόν παρεμβάσεις και κακοπροαίρετες συμπεριφορές σε σπίτι και δουλειά μπορεί να σας… βγάλουν εκτός εαυτού, αλλά συγκρατηθείτε και κόψτε...  τον βήχα στον εκάστοτε που σας ταλαιπωρεί με ωραίο τρόπο.

Παρθένοι και Ιχθείς κάντε καλύτερη διαχείριση συναισθημάτων και χρημάτων ακολουθώντας τις επιταγές της ρήσης προσέχουμε για να έχουμε…

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να απολαύσετε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, συντροφιά με τους αγαπημένους σας και κυρίως κάνοντας πράγματα που θα σας ξεκουράσουν και θα σας αναζωογονήσουν. Καλή Καθαρά Δευτέρα!

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από