Ο Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς είδε τους παίκτες του να έχουν ένα καλό πρώτο ημίχρονο και να σκοράρουν με τον Σολ στο 32’, αλλά τον Ολυμπιακό να είναι απειλητικός στο β’ μέρος αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει, με την άμυνα των Ουκρανών και τον τερματοφύλακα Μπόικο να κάνουν σωστά τη δουλειά τους για το τελικό 1-0 που σήμανε τη νίκη-πρόκριση της Ντιναμό Κιέβου επί του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής των Ουκρανών δήλωσε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα δύσκολο γήπεδο γενικώς. Και οι καιρικές συνθήκες δύσκολες. Μετράει το αποτέλεσμα. Σκοράραμε και κερδίσαμε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, παίξαμε καλά, αν και στο δεύτερο ημίχρονο λίγο άλλαξε το στυλ του παιχνιδιού. Έχουμε καλές μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση. Βέβαια ήταν πολύ καλός ο Μπόικο σε αυτό το παιχνίδι και η άμυνά μας. Θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο επιθετικοί και πιο δυνατοί. Αυτό που μετράει για εμάς είναι το γκολ», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Ντιναμό.

Το γκολ του Σολ ήταν δουλεμένο στην προπόνηση; «Πραγματικά αν αναλύσετε το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη θα δείτε ότι είναι ένα χαρακτηριστικό για την Ντιναμό, να μπαίνει γκολ από τα πλάγια. Ο Ολυμπιακός είχε μελετήσει καλά την ομάδα μας, όμως, μετά από πολύ εύστοχη πάσα του Μικολένκο, ο Σολ έκανε την υπόλοιπη δουλειά και σκόραρε».

Μετά το πρώτο ματς καταλάβαμε ότι η Ντιναμό βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και παρατηρήσαμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο επιτυχημένο από το πρώτο. Σήμερα ήταν ακριβώς το αντίστροφο. Πού οφείλεται; «Πράγματι, στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή όπως στο πρώτο. Όμως είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές με το παιχνίδι μας, γιατί κατακτήσαμε κάποια πράγματα στην επίθεση. Περισσότερο είχε να κάνει με την ψυχολογία η εικόνα μας στο δεύτερο μέρος».

Η φετινή ομάδα σε σχέση με την περσινή είναι πιο δυνατή; «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες διότι πέρσι η Ντιναμό είχε περισσότερη εμπειρία και πείρα, ενώ φέτος έχουμε πολλούς νέους, αλλά με περισσότερο πάθος και ενθουσιασμό. Αυτή είναι η διαφορά».

Για τον Φραν Σολ καταλαβαίνουμε ότι θα είναι επιτυχημένος από τώρα και στο εξής. Με ποιον μοιάζει σε σχέση με άλλους επιθετικούς της Ντιναμό; «Δεν ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις. Η ομάδα είχε καλούς επιθετικούς που κατείχαν και την Χρυσή Μπάλα. Ο Φραν Σολ πρέπει να γράψει και τη δική του ιστορία».