Ο Γιάννης Φετφατζίδης, αύξησε κατά μερικά λεπτά την παρουσία του στο γήπεδο με τη φανέλα του Άρη στο ματς με τον Πανιώνιο σε σχέση με τον χρόνο που πήρε στην Τρίπολη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναζητά ρυθμό στο νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και όσο ταχύτερα συμβεί αυτό, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ισχυροποίηση των κιτρινόμαυρων στην επιθετική γραμμή, στην κρίσιμη τελευταία δεκάδα αγώνων του πρωταθλήματος.

Ο Άρης έχει βρει μια καλή χημεία τον τελευταίο μήνα. Στις θέσεις των ακραίων επιθετικών, το ρόλο των βασικών έχουν ξεκάθαρα ο Ντάνι Λάρσον και ο Ματέο Γκαρσία αλλά δεν υπάρχει προπονητής που θα πει όχι σε μία ακόμη πολύ ποιοτική επιλογή όπως είναι αυτή του Φέτφα.

Ο Παντελίδης, έδειξε με την χρησιμοποίηση όλων των νέων παικτών (Κόρχουτ, Ροζ, Τόνσο έγιναν βασικοί επίσης μόλις φορμαρίστηκαν) ότι δεν αρνείται το χώρο και το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που το κερδίζουν με την παρουσία τους και περιμένει ότι πολύ σύντομα ο Φετφατζίδης θα του βάλει… ισχυρά διλήμματα για την επιλογή των εξτρέμ, αν και κόντρα στον Πανιώνιο οι προσπάθειες που πήρε δεν βγήκαν, ίσως και εξαιτίας των ιδιομορφιών του παιχνιδιού.