Με δύο αναρτήσεις της στο Twitter η γνωστή τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου ξεσπά κατά της Σίας Αναγνωστόπουλου, που ορκίζεται το απόγευμα υφυπουργός Εξωτερικών και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

«Άντε ανταρτοπούλες μου, Σία και Τασία! Τα Λουΐ Βιτόν σας και στο Γράμμο!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε επόμενη ανάρτησή της πρόσθεσε: «Σπίτια σας, τώρα, κορίτσια! Σάς «ξεβλαχέψαμε», σάς στείλαμε στα κομμωτήρια … Σίες, Τασίες και Σία, ξου! Εθνομηδενισμός, λαθρομετανάστες που λιάζονται και Ιστορία τσάτρα-πάτρα απ’ την Πάτρα στυλ Ρεπούση, αρκετά! Σπίτι, γρήγορα!».

https://twitter.com/AfroditiManou1/status/1097232602308767744

https://twitter.com/AfroditiManou1/status/1097139659816292352

https://twitter.com/AfroditiManou1/status/1097132515226275850

Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Μάνου είχε συμμετάσχει ενεργά στο τελευταίο συλλαλητήριο κατά της ονομασίας «Βόρεια Μακεδονία» εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

«Αλέξη Τσίπρα, θυμάσαι τον Ιούλιο του 2015 που τραγούδησα για σένα και για το »ΟΧΙ» και εσύ μου ρίχνεις δακρυγόνα; Θυμάσαι που μετά την ομιλία σου κατέβηκες στο καμαρίνι και σου έδωσα να πιεις από το μπουκάλι μου νερό; Δεν μπορώ να αναπνεύσω Αλέξη, σταμάτα τους…», είναι η έκκληση που απευθύνει στον Πρωθυπουργό την ώρα που η ατμόσφαιρα έχει γίνει αποπνικτική από τα δακρυγόνα.

Με πολύ σκληρά λόγια για τη Συμφωνία των Πρεσπών μίλησε από την εξέδρα του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα η Αφροδίτη Μάνου.

https://www.youtube.com/watch?v=E9D1-Af2rqE

«Τι πάτε να μας κάνετε; Να μας δώσετε τη χαριστική βολή; Να τσαλακώσετε την περηφάνια μας; Να παραδώσετε τα Άγια των Αγίων; Να κόψετε το κεφάλι της χώρας μας στη μέση; Μπορεί να ζήσει η χώρα χωρίς κεφάλι; », είπε η κ. Μάνου και τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη.