Δύο χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο της Λίνας Κοεμτζή φοιτήτριας που πήδηξε στο κενό από τον 9ο όροφο των εστιών του ΑΠΘ.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας από την αρχή διαμαρτυρόταν, λέγοντας ότι η 22χρονη δεν αυτοκτόνησε αλλά κάποιο τρίτο πρόσωπο κρύβεται πίσω από τον θάνατό της.

Κατά καιρούς έγιναν αποκαλύψεις και για την ύπαρξη ροζ βίντεο που αποτέλεσε αντικείμενο εκβιασμού για την άτυχη φοιτήτρια.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας έφτασε στο σημείο να απειλεί ότι θα αφαιρέσει τη ζωή της, σε μια προσπάθεια της να ακουστεί, υποστηρίζοντας ότι οι Αρχές δεν ασχολούνται με την υπόθεση.

Αργότερα, είπε πως η υπόθεση του παιδιού της, θυμίζει πολύ τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μιλώντας πάλι για κυκλώματα που την εκβίαζαν.

«Το στικάκι, βρες το στικάκι»

Τη σιωπή του έλυσε μετά από δύο χρόνια άνθρωπος – κλειδί στην υπόθεση, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είδε την 22χρονη φοιτήτρια να πέφτει από τη φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε, μιλώντας στο δελτίο του ΑΝΤ1, η άτυχη κοπέλα δεν ήταν μόνη της.

«Σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την είσοδο της εστίας άκουσα φωνές. Σαν να μάλωναν κάποιοι. Σήκωσα το κεφάλι μου και διέκρινα σκιές ψηλά. Ξαφνικά ησυχία και ένας δυνατός γδούπος στο έδαφος σχεδόν μπροστά μου με ξάφνιασε. Είδα μια κοπέλα αιμόφυρτη. Σάστισα. Είχε τις αισθήσεις της ακόμη. Ειδοποίησα αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία» ανέφερε ο 45χρονος. Λέει ότι είδε δύο νεαρούς να βγαίνουν από την εστία και να τρέχουν προς το σημείο πτώσης της κοπέλας.

«Θυμάμαι ότι πήγαν κατευθείαν πάνω από την κοπέλα. Άρχισαν να ψάχνουν κάτι. Ο ένας γύρω από το σώμα της, ο άλλος σε μικρή απόσταση. Το στικάκι, το στικάκι λέγανε. Βρες το στικάκι. Τους ρώτησα τι κάνουν και αν ξέρουν τι έγινε και μου είπαν να μην ανακατεύομαι. Εγώ είχα ήδη σκεπάσει το κορίτσι με μπουφάν όπως μου είπαν οι διασώστες ώστε να την κρατήσω ζεστή».