Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ότι τα Ηνωμένα Εθνη έχουν ενημερωθεί επίσημα από την κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας για την αλλαγή της ονομασίας της χώρας, ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ, είπε πως τα Ηνωμένα Εθνη θα προχωρήσουν πολύ προσεκτικά στα διαδικαστικά και θα υπάρξει ανακοίνωση.
Ανέφερε ότι θα εξετάσουν προσεκτικά πως έχουν γίνει όλες οι διοικητικές διαδικασίες ώστε να τεθεί σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών.
«Αναμένω ότι θα έχω κάτι περισσότερο επίσημο να σας πω αργότερα. Αναμένουμε να φτάσουν στους σωστούς ανθρώπους τα επίσημα έγγραφα», τόνισε.
Πηγή: ΚΥΠΕ
- Η παραχώρηση εδαφών θα ήταν «απαράδεκτη», λέει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας
- Κέρκυρα: Υπό την επήρεια αλκοόλ η 48χρονη που έπεσε με ΙΧ σε ποτάμι – Νεκρή η μητέρα της στη θέση του συνοδηγού
- Αυτόκλητοι «τιμωροί παιδόφιλων» ξυλοφορτώνουν ανθρώπους – Το μυστήριο τριών επιθέσεων και όσα ξέρει για αυτούς η Αστυνομία







