Την αναίρεση της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας με την οποία καταδικάστηκε η 53χρονη καθαρίστρια ζήτησε την Τετάρτη  η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Όλγα Σμυρλή, αγορεύοντας ενώπιον του ποινικού τμήματος του Ανώτατου Δικαστηρίου.

«Να αναιρεθεί η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας και να κηρυχθεί αθώα η κατηγορούμενη»  είπε η εισαγγελική λειτουργός. Έτσι, η 53χρονη που βρέθηκε από νωρίς το πρωί στον  Αρειο Πάγο ενδέχεται να μην χρειαστεί να καθίσει ξανά στο εδώλιο. Αν τελικά ο Άρειος Πάγος κρίνει πως δεν υπάρχει αξιόποινη πράξη τότε η δικαστική περιπέτεια τελειώνει εδώ και δεν απαιτείται να επιστρέψει στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

«Είμαι χαρούμενη ευτυχισμένη και ευχαριστώ όλους που με υποστήριξαν.  Θέλω να πάρω πίσω τη δουλεία μου μέσα από μένα και μέσα από το δικό μου Γολγοθά να βοηθηθούν και άλλοι. Δεν τους εξαπάτησα. Θεωρώ ότι οι δικαστές του Αρείου Πάγου το κατάλαβαν. Ηταν στίγμα για μένα 23 ημέρες που έμεινα στη φυλακή. Παραποίησα το απολυτήριο γιατί είχα μεγάλη ανάγκη, είχα δύο παιδιά να μεγαλώσω κι έπρεπε να τα μεγαλώσω με αξιοπρέπεια. Βέβαια όλο αυτό μου στοίχισε. Αναγνωρίζω το λάθος μου και μεγαλώνω. Ωστόσο δούλεψα αυτά τα λεφτά, δεν τα πήρα κι έφυγα» είπε η 53χρονη η οποία έφυγε από τον Αρειο Πάγο ελπίζοντας ότι η δικαστική της περιπέτεια θα τελειώσει εδώ.