temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Παλικαρίσια νίκη για τον Μάρκο Παγδατή
Αλλα αθλήματα

Παλικαρίσια νίκη για τον Μάρκο Παγδατή

Ο Κύπριος τενίστας νίκησε με 2-1 σετ τον Αντουάν Κορνούτ – Σαουβίνκ και προκρίθηκε στον τρίτο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του Open Sud de France.

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στο κυρίως ταμπλό του Open Sud de France που διεξάγεται στο Μονπελιέ της Γαλλίας έκανε ο Μάρκος Παγδατής.

Ο Κύπριος τενίστας μετά από μία μάχη που διήρκησε 2 ώρες, κέρδισε με ανατροπή με 2-1 σετ (3-6, 6-4, 6-4) τον Γάλλο Αντουάν Κορνούτ – Σαουβίνκ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο των προκριματικών, όπου θα αντιμετωπίσει τον επίσης Γάλλο, Κουεντίν Χάλις.

Ο Μάρκος Παγδατής παρότι έχασε το πρώτο σετ δεν απογοητεύτηκε και με τεράστια ψυχικά αποθέματα έκανε την ολική ανατροπή. Ο 33χρονος με μπρέικ σε καθοριστικά σημεία του δεύτερου και τρίτου σετ πήρε τη νίκη και πλέον χρειάζεται άλλη μία για να κλείσει θέση στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Κουεντίν Χάλις, Νο. 137 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο 22χρονος τενίστας στον προηγούμενο γύρο κέρδισε με 2-1 σετ τον πολύπειρο Κένι Ντε Σέπερ (6-4, 3-6, 6-0).

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων