Στη μαζική άμυνα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ, αλλά και στην εκπληκτική απόκρουση του Πασχαλάκη στο σουτ του Λιβάγια στάθηκε ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετά την ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες (1-1), τόνισε ότι το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΚ και έθεσε ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μείναμε πίσω στο σκορ χωρίς φάση, ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε από κάτι δουλεμένο, αλλά σε μια αναμπουμπούλα. Φυσικά δεν ήταν εύκολο για τον αντίπαλο από τη στιγμή που έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να το παραδεχτώ αυτό. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορώ να πω ότι ήταν διαβασμένος. Έπαιξε απλά διπλή ζώνη άμυνας, έκανε τα στοιχειώδη και ο Πασχαλάκης έκανε μια καταπληκτική απόκρουση στο σουτ του Λιβάγια».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ επιτέθηκε κυρίως με σέντρες:  «Δεν ξέρω αν επιτεθήκαμε μονότονα, αυτό μπορεί να το απαντήσει ο προπονητής».

Για τη διαφορά των 14 πόντων από τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι η διαφορά 14 βαθμών αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων, καθώς και στην Τούμπα, το παιχνίδι ήταν 11 εναντίον 11 και εμείς ήμασταν οι καλύτερη ομάδα. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, από τη στιγμή που είναι εφικτή, δεν πρέπει να την ακυρώσουμε».

Για το Κύπελλο: «Ναι, ο πρώτος στόχος είναι το Κύπελλο. Είναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς δεν έχει πάει όπως την είχαμε σχεδιάσει και φυσικά θα πρέπει να κυνηγήσουμε αυτόν τον στόχο».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 παίκτες για 65 λεπτά: «Δεν είναι εύκολο πράγμα να τα καταφέρεις απέναντι σε μια ομάδα που παίζει διπλή ζώνη άμυνας, αυτό έγινε και με το Λεβαδειακό, γίνεται πολύ συχνά απέναντι σε ομάδες που κλείνονται και δεν έχεις φροντίσει να τις «ξεκλειδώσει”. Πολλές φορές παίζουν ρόλο και οι λεπτομέρειες. Όταν μια ομάδα παίζει με 10 παίκτες και κλείνεται πίσω δεν υπάρχει χώρος στον άξονα και αναγκαστικά πηγαίνεις στα πλάγια».