Το πόνο του που πλέον δεν είναι υπουργός και δεν συγκυβερνά είπε να πνίξει ο Πάνος Καμμένος κάνοντας μια βόλτα στα νυχτερινά κέντρα, γνωστά και ως… πολιτιστικά κέντρα κατά τον αείμνηστο Βαγγέλλη Γιαννόπουλο.

Ο πρώην υπουργός αφού πλέον δεν χρειάζεται ούτε να φορά στολές, ούτε να πηγαίνει στο υπουργείο Άμυνας αποφάσισε να το ρίξει έξω και να πάει στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης και  o Nίκος Μακρόπουλος.

Οι τραγουδιστές του αφιέρωναν τραγούδια και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τραγούδησε το «Αποκοιμήθηκα» του Στράτου Διονυσίου, ενώ ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας δε δίστασε να ανέβει στην πίστα και να χορέψει ζεϊμπέκικο την ώρα που ο Σταμάτης Γονίδης ερμήνευε το τραγούδι του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη «Απ΄τα ψηλά στα χαμηλά».

Ο Πάνος Καμμένος δεν χόρεψε όλο το τραγούδι, καθώς αφού έκανε μερικές φιγούρες, έχοντας μία παρέα από άνδρες να του βαράνε παλαμάκια, έδωσε ένα φιλί στον Σταμάτη Γονίδη και αποχώρησε από την σκηνή του νυχτερινού κέντρου.

Πάντως αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Πάνος Καμμένος ανέβηκε στην σκηνή, καθώς μετά από κάλεσμα του Νίκου Μακρόπουλου, ο βουλευτής ανέβηκε και πάλι για να τραγουδήσει μαζί του.

https://www.youtube.com/watch?v=LmQAc6dELtA

https://www.youtube.com/watch?v=TBwDMXgLDIw