Ο κακός χαμός στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Πάνου Καμμένου. Οπως ήταν αναμενόμενο οι κωλοτούμπες των τελευταίων μηνών και οι αστειότητες των τελευταίων ημερών θα προκαλούσαν εντάσεις. Αλλά οι ψεκασμένες θεωρίες που ανέπτυξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην ομιλία του προκάλεσαν και οργή, αλλά και θυμηδία.

Από τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας επικρατούσε συνεχής οχλαγωγία και ο προεδρεύων, Ν. Κακλαμάνης, προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη, ειδικά στη Σοφία Βούλτεψη την οποία προσπαθούσε να ηρεμήσει.

Εκεί, όμως, που έγινε πραγματικά της… τρελής ήταν όταν κάποιοι βουλευτές φώναξαν στον Πάνο Καμμένο «αλκοτέστ». Εκνευρισμένος ο πρώην υπουργός είπε ότι αν συνεχιστούν αυτές οι εκφράσεις στη Βουλή αυτός θα αποχωρήσει. Για να αρχίσουν να του φωνάζουν «αμήν και πότε».

Στη συνέχεια με μια μαντινάδα απευθύνθηκε ο Πάνος Καμμένος στους βουλευτές που θα στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα. Μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε: «Όταν θα μάθει ο κερατάς την τέχνη του κεράτου, μέλι και γάλα γίνεται με τη νοικοκυρά του». Και προκάλεσε απίστευτο γέλιο με κάποιους βουλευτές της αντιπολίτευσης να φωνάζουν… Πάρε τηλέφωνο τον κερατά.

Η πλάκα συνεχίστηκε όταν απάντησε και η Σοφία Βούλτεψη: «Εγώ δεν ξέρω τι κάνει ο Καμμένος με τα κέρατά του. Δεν ανέχονται σεξιστικά σχόλια από αυτόν. Τι να περιμένει κανείς από κάποιος που αποκάλυψε ότι Τσίπρας και Καμμένος έλεγαν ψέματα όχι μόνο στον ελληνικό λαό, αλλά και μεταξύ τους. Εβγαλε τη στολή παραλλαγής κι έβαλε τον ντουλαμά του Παύλου Μελά».

Η απάντηση του κ. Καμμένου ήταν ότι «την κ. Βούλτεψη την πήγαινα βόλτα με το κότερο»