Στους 24 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών μετά την κατάρρευση μιας πολυκατοικίας στη ρωσική πόλη Μαγκνιτογκόρσκ, στην περιφέρεια του Τσελιαμπίνσκ, στα ρωσικά Ουράλια γνωστοποίησε το γραφείο τύπου του υπουργείου Εκτάκτων Περιστατικών της Ρωσίας στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.
«Οι σοροί 24 θυμάτων έχουν ανασυρθεί από τα ερείπια» επισήμανε το γραφείο τύπου.
Την ίδια ώρα, ένας εκπρόσωπος του περιφερειακού γραφείου του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Περιστατικών είπε σε δημοσιογράφους ότι οι σοροί 19 θυμάτων έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ η τύχη 20 ανθρώπων παραμένει άγνωστη.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έκρηξη, που οφείλεται σε διαρροή αερίου, σημειώθηκε τη Δευτέρα σε ένα από τα διαμερίσματα στο 10όροφο κτίριο στο Μαγκνιτογκόρσκ, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς 35 διαμερίσματα και να προκληθούν σοβαρές ζημιές σε άλλα 10 διαμερίσματα.
- «Γραμμή Σάντσεθ» στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, τηλεφώνημα Μακρόν – Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο ζήτησε ο Ανδρουλάκης
- Οι IDF κατέστρεψαν περίπου 300 συστήματα εκτόξευσης πυραύλων του Ιράν – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ
- Διαβάστε στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Κλιμάκωση της κρίσης – Κύπρος, Τουρκία και μετά;






