Συνεχίζεται η κόντρα Κοτζιά – Καμμένου για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τον πρώην υπουργό να βάλλει κατά του υπουργού Άμυνας, χαρακτηρίζοντας τον ίδιο «πεθαμένο πολιτικά».

«Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πεθαμένη, νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται γιατί είναι πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς μιλώντας στον Real Fm .

Αυτό, πρόσθεσε,  είναι το πρόβλημα και προσπαθεί να βρει άκρη. «Πιστεύει ότι του φταίει η συμφωνία των Πρεσπών που ξεκίνησε ο αποσυντονισμός του κόμματος του από τη βόρεια Ελλάδα και έχει καταλήξει να είναι σε όλη την Ελλάδα. Σας θυμίζω ότι μία εκλογή προηγούμενη είχε πάρει πάνω από 10%, η τάση δηλαδή της πτώσης του ήταν πολύχρονη και δεν του φταίνε ούτε οι Πρέσπες, ούτε ο Κοτζιάς» σημείωσε.

Κάθε άνθρωπος, συμπλήρωσε με νόημα, χρειάζεται να του φταίει κάποιος για τα λάθη που ο ίδιος έκανε.

«Εγώ όταν άρχισε να λέει αυτές τις ανοησίες του είπα ο Όμηρος μας έχει διδάξει κάτι πάρα πολύ σημαντικό και είναι καλό να τα διδάσκουμε αυτά και στο σχολείο, ότι δηλαδή πρέπει με μεγάλη προσοχή να επιλέγεις τους φίλους σου, αλλά με μεγαλύτερη προσοχή να επιλέγεις τους εχθρούς σου’. Όπως του είπα δεν κάνει ούτε για φίλος μου, ούτε για εχθρός μου».