Είστε ανάμεσα σε εκείνους που ακόμη αναζητούν το άλλο τους μισό; Ο καινούργιος χρόνος επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις στα αισθηματικά για τουλάχιστον πέντε ζώδια, τα οποία θα γνωρίσουν το κατάλληλο πρόσωπο, θα ζήσουν το μεγάλο πάθος, και θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει για πάντα.

Πρόκειται για τους Ταύρους, τους Δίδυμους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους, οι οποίοι μετά από ένα μεταβατικό 2018, είναι πιο κατασταλαγμένοι, ξέρουν τι θέλουν, έχουν τις κεραίες τους ανοιχτές σε νέες γνωριμίες και είναι πανέτοιμοι να αφεθούν σε δυνατές εμπειρίες. Ακόμη και αν δεν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια μην αγχώνεστε καθώς το 2019 επιφυλάσσει αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Τι φέρνει η Σελήνη στον Αιγόκερο

Κατά τα λοιπά η νέα εβδομάδα αρχίζει με τη Σελήνη να παραμένει στον Αιγόκερο, κάτι που επηρεάζει τη διάθεση αρκετών, βγάζοντας στην επιφάνεια δυσθυμία και αυστηρότητα.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Αιγόκεροι οι οποίοι θα πρέπει να επιστρατεύσουν το εκατό τοις εκατό των δυνάμεων τους για να ανταπεξέλθουν στις διάφορες ανάγκες που προκύπτουν σε εργασία και προσωπική ζωή.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί μη το βάζετε κάτω. Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Αναζητείστε την ιδανική για τα προβλήματά σας.

Δίδυμοι και Τοξότες φροντίστε να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας για να μην τις βρείτε μπροστά σας.