Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ολυμπιακό σε ότι αφορά τον Ντάνιελ Ποντένσε και τον Μεντί Καμαρά, καθώς οι δύο παίκτες είναι στην αποστολή των πειραιωτών για το ματς απέναντι στην Ξάνθη. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν με την πρωινή προπόνηση στο Ρέντη την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα και το καλό νέο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι θα έχει στην διάθεση του για τον σημαντικό αγώνα τόσο τον Ποντένσε όσο και τον Καμαρά.

Οι δύο παίκτες κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις κάνοντας μεγάλη προσπάθεια και πήραν μέρος στην σαββατιάτικη προπόνηση στο Ρέντη. Τόσο ο Ποντένσε όσο και ο Καμαρά έβγαλαν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις και γι’ αυτό άλλωστε ο Μαρτίνς αποφάσισε να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση στην Ξάνθη. Απομένει να δούμε αν ο προπονητής των ερυθρόλευκων θα χρησιμοποιήσει τους δύο παίκτες στην βασική εντεκάδα των πειραιωτών, στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ομάδα της Θράκης.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενώ εκτός έμειναν Χασάν, Μεριά, Τσιμίκας και Τουρέ.

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού στο twitter για την αποστολή των ερυθρόλευκων στο ματς με την Ξάνθη.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1071366691509145600