Μήνα με το μήνα,  ο ανταγωνισμός στον τομέα της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας αυξάνεται, με τη ΔΕΗ, να χάνει αργά μεν, αλλά σταθερά, τον κυρίαρχο ρόλο της στο λιανεμπόριο ρεύματος.

Οι εναλλακτικοί πάροχοι – ειδικά το τελευταίο έτος, οπότε απελευθερώθηκε και η αγορά φυσικού αερίου – έχουν ξεκινήσει δελεαστικές προσφορές συνδυαστικών πακέτων ηλεκτρισμού, τηλεφωνίας-Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης (3play), ηλεκτρικής ενέργειας και αερίου (double play), ρεύματος και ασφαλιστικής κάλυψης κλπ.

Ο καταναλωτής, αν επιλέξει, βάσει των αναγκών του, έναν αξιόπιστο πάροχο, μπορεί πραγματικά να ωφεληθεί. Καταρχάς εξοικονομεί χρήματα, μιας και τα τιμολόγια των εναλλακτικών παρόχων είναι πιο ανταγωνιστικά από εκείνα της ΔΕΗ.

Έχει σημαντικά προνόμια αν η πληρωμή γίνεται με πάγια εντολή όπως κατάργηση εγγύησης, ειδικές εκπτώσεις κλπ.  Έχει υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης με καινοτόμες υπηρεσίες σχετικά με την πληροφόρηση του καταναλωτή όσο και τον τρόπο πληρωμής. Η πληρωμή ανά μήνα κάνει πιο προσιτή τη δυνατότητα εξόφλησης του λογαριασμού.

Υπάρχουν σοβαρές εταιρείες που δραστηριοποιούνται χρόνια στην ελληνική αγορά. Δεν είναι τυχαίο ότι το μερίδιο της ΔΕΗ στην προμήθεια ρεύματος τον Οκτώβριο (σύμφωνα με το νεώτερο δελτίο του Χρηματιστηρίου Ενέργειας), ήταν μειωμένο στο 78,08% από 79,40% τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι μνημονιακές δεσμεύσεις τοποθετούν το μερίδιο της ΔΕΗ στο τέλος του 2019 κάτω από το 50%.

Με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» μία διπλή γιορτινή προσφορά για τηλεόραση, internet, τηλεφωνία και ενέργεια!

Εξοικονόμησε €120 για ένα έτος στους λογαριασμούς Nova3play –για να απολαμβάνεις τηλεόραση, internet και τηλεφωνία- κάνοντας σύνδεση Nova Energy με επιπλέον όφελος 25% έκπτωση κάθε μήνα στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ