Ποιός δεν θέλει στις εποχές, που ζούμε, να ξέρει τι θα γίνει με τα οικονομικά του.  Το 2019, που καταφθάνει, επιφυλάσσει σε αρκετούς ζωδιακούς τύπους ευχάριστα νέα όσον αφορά στο πορτοφόλι τους, καθώς το πλανητικό σκηνικό τους φέρνει απρόσμενα έσοδα και ευκαιρίες, τις οποίες εάν τις εκμεταλευτούν θα μπορέσουν να το διατηρήσουν γεμάτο. Ας αρχίσουμε όμως με τον Τοξότη που έχει και τα γενέθλιά του αυτές τις ημέρες.

Από τους πιο τυχερούς του ζωδιακού κύκλου, ο Τοξότης, καλό είναι τη χρονιά που έρχεται να είναι προσεχτικός με τα οικονομικά του υπό την έννοια ότι πρέπει να ελέγχει δυο και τρεις φορές συμβόλαια και συμφωνίες, που συνάπτει, ώστε να είναι πάντα καλυμμένος σε περίπτωση ανατροπής. Κατά τα λοιπά:

Κριέ το 2019 μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα στα οικονομικά σου, αυξάνοντας το εισόδημά σου, απλά απέφυγε τις παρορμητικές αγορές.

Ταύρε η χρονιά θα σε αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο για τη σκληρή δουλειά που έκανες το προηγούμενο διάστημα. Στο κλείσιμό της θα θερίσεις ό,τι έσπειρες.

Δίδυμε και για σένα γυρίζει ο Τροχός. Μια συμφωνία τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο ενδέχεται να αλλάξει τα πάντα για σένα. Στο μεταξύ φρόντισε να μην ξοδεύεις ασυλλόγιστα και απέφυγε τις επενδύσεις.

Καρκίνε αν θέλεις να έχεις μια ισορροπία στα οικονομικά σου το 2019 απέφυγε τις άσκοπες σπατάλες.

Λέοντα και εσύ φρόντισε να είσαι προσεχτικός με τα έξοδά σου, αν δε θέλεις να ψάχνεσαι...

Παρθένε το 2019 είναι η τυχερή σου χρονιά. Ακόμη και αν μια καλή πρόταση ή μια ευκαιρία... τσακίσει, μην ανησυχείς, αφού είσαι από τους πιο ευνοημένους και κάτι άλλο θα βρεθεί…

Ζυγέ ο Δίας σου φέρνει τύχη και τα οικονομικά σου θα είναι καλά τη νέα χρονιά, που αναμένεται να κλείσει με ένα καλό deal. Στο μεταξύ ξόδεψε με σύνεση.

Σκορπιέ το 2019 θα είναι μια καλή χρονιά για σένα. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και οι λογαριασμοί σου τακτοποιημένοι.

Αιγόκερε είσαι από τους σφιχτοχέρηδες του ζωδιακού κύκλου, οπότε αν λειτουργήσεις με τον γνωστό τρόπο, θα καλύψεις εύκολα τυχόν απρόβλεπτα έξοδα. Ετσι ή αλλιώς προς το τέλος της χρονιάς ευνοείσαι.

Υδροχόε ακόμη και αν κερδίζεις αρκετά, σταμάτα να ξοδεύεις ασυλόγιστα, λειτούργησε με σύνεση στις αγορές σου, και δεν θα έχεις προβλήματα.

Ιχθύ μέσα στη χρονιά που ολοκληρώνεται πήρες το μάθημά σου σε σχέση με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Φρόντισε να μην το ξεχάσεις, και συνέχισε να προσέχεις τι ξοδεύεις, προκειμένου να αποφύγεις πιθανές… καταστροφές.

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Σήμερα Παρασκευή, καθώς η Αφροδίτη από τον Ζυγό κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, ηλεκτρίζεται η ατμόσφαιρα, και επηρεάζει τις σχέσεις μας. Ξεφνικοί έρωτες, έντονα συναισθήματα αλλά και καβγάδες είναι στο πρόγραμμα, οπότε προσέξτε... Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, οι οποίοι καλό είναι να είστε σε ετοιμότητα. Δίδυμοι Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μην περιμένετε να βελτιωθούν τα πράγματα αν δεν βάλετε το χεράκι σας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από