To Kimbino ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2018 και παρέχει ενημερωμένα φυλλάδια, καταλόγους και πληροφορίες για τις εκπτώσεις που υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα. Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, επιτρέποντας στους χρήστες να τις προβάλουν οποιαδήποτε στιγμή. Δείτε το τρέχον φυλλάδιο τώρα!

Το Kimbino.gr, είναι η νέα σελίδα που πρέπει να επισκεφτείτε πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας! Εκεί θα βρείτε τα ηλεκτρονικά φυλλάδια προσφορών όλων των καταστημάτων που σας ενδιαφέρουν! Με τον τρόπο αυτό λέμε όχι στα τυπωμένα σε χαρτί φυλλάδια και ενημερωνόμαστε για τις προσφορές ενώ ταυτόχρονα προστατεύουμε το περιβάλλον.

Μέσα από την εύκολη πλοήγηση στην ιστοσελίδα, το Kimbino.gr βοηθά να ενημερώνεστε για όλες τις τρέχουσες προσφορές και τις εκπτώσεις στα καταστήματα. Χάρη στο kimbino.gr βρίσκετε ποια προϊόντα έχουν τις φθηνότερες τιμές ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή! Έχετε λοιπόν όλες τις προσφορές από τα καταστήματα στην τσέπη σας!

Η ποικιλία είναι μεγάλη και αφορά φυλλάδια υπεραγορών, καταστημάτων με ηλεκτρονικά ή είδη για το σπίτι και τον κήπο, φυλλάδια καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και αθλητικών ειδών, καλλυντικά και αρώματα καθώς και πολλά άλλα τα οποία οργανώνονται ανά κατηγορίες αλλά και μεμονωμένα καταστήματα. Υπάρχει επιπλέον η επιλογή της γρήγορης αναζήτησης φυλλαδίων.

Επιπρόσθετα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό όπου θα αποθηκεύονται οι προτιμήσεις σας και τα αγαπημένα σας καταστήματα και θα έχετε την επιλογή να ενημερώνεστε για τα νέα φυλλάδια με μήνυμα απευθείας στο e-mail σας. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Kimbino για κινητά που θα επιτρέπει πρόσβαση τόσο σε εγγεγραμμένους όσο και σε μη εγγεγραμμένους χρήστες και θα παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην πλοήγηση στα διάφορα φυλλάδια προσφορών με χρήση GPS!

Το Kimbino.gr ξέρει πού είναι οι εκπτώσεις! Επισκέψου μας και μάθε κι εσύ!