«Παρατυπίες, παραβίαση των κανόνων στην ανάθεση υπηρεσιών σε αναδόχους, σπατάλες, αδικαιολόγητες δαπάνες, κατάχρηση θέσης και κακοδιαχείριση είναι μόνο μερικά από όσα διαπίστωσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης Απάτης (OLAF) για αντιμετώπιση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης αναφορικά με το πόρισμα του OLAF για τη διαχείριση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα.

Ο κ. Αυγενάκης προσθέτει ακόμα ότι «την ίδια στιγμή ξεκίνησε η εισαγγελική έρευνα για την εξαγορά από τη ΔΕΗ της ζημιογόνου εταιρίας που ανήκε στον αντιπρόεδρο της πΓΔΜ, λίγο πριν την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών», υποστηρίζοντας ότι «ένα – ένα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Αυγενάκης υποστηρίζει ότι «η πιο ανήθικη κυβέρνηση που επικαλείται το ηθικό της πλεονέκτημα, αποσυντίθεται σε δημόσια θέα και θα καταρρεύσει με τον χειρότερο τρόπο» και εκτιμά πως « σύντομα, αυτή η Κυβέρνηση που παράγει συνεχώς και μόνο σκάνδαλα θα είναι παρελθόν και θα ξημερώσει μια άλλη μέρα για την χώρα».