Ο Τάιλερ «Ninja» Μπλέβινς  είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης video games στον κόσμο. Το κανάλι του στο YouTube έχει πάνω από 20 εκατομμύρια συνδρομητές και πρόσφατα έσπασε το ρεκόρ των 10 εκατ. ακολούθων στο Twitch, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα streaming για video games.

Περνάει περίπου 12 ώρες την ημέρα παίζοντας παιχνίδια – σχεδόν αποκλειστικά το «Fortnite» τον τελευταίο καιρό – και μεταδίδοντας ζωντανά μέσω streaming τα κατορθώματά του. Από τις συνδρομές και τις δωρεές κερδίζει μέχρι και 500.000 δολάρια το μήνα, και όλα αυτά από το υπόγειο του σπιτιού του.

Αυτό το υπόγειο δωμάτιο ανέλαβε ο σπόνσορας του Ninja, η Red Bull, να το ανακαινίσει και να το μετατρέψει σε ένα gaming studio τελευταίας τεχνολογίας, με εξοπλισμό που ξεπερνάει τα 20.000 δολάρια σε κόστος. Δείτε πώς έγινε όλο αυτό στο παρακάτω βίντεο.

Ο Ninja πλέον μπορεί να ελέγχει τέσσερις διαφορετικές κάμερες Blackmagic URSA Mini Pro 4K 60 fps, να αλλάζει χρώματα στον φωτισμό ανάλογα με την περίσταση, να αναλύει στιγμιότυπα του παιχνιδιού σε ξεχωριστό πάγκο με γιγαντοοθόνη, ακόμη και να κατεβάζει μια ντισκομπάλα με φωτορυθμικά από το ταβάνι για να πανηγυρίζει τις μεγαλύτερες νίκες του.