Αποφασιστικός, οξυδερκής, ανθεκτικός, διαισθητικός, πιστός, παθιασμένος και σέξι, ο Σκορπιός ανεξάρτητα από το φύλλο του αξίζει να έχει θέση στη ζωή σου, είτε ως φίλος είτε ως σύντροφος για αρκετούς λόγους (στη φωτογραφία μια ακόμη εκπρόσωπος του ζωδίου η Βρετανίδα ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ). Έχουμε και λέμε:

Θα μάθεις να μην στέκεσαι στην επιφάνεια των πραγμάτων στην οποιαδήποτε υπόθεσή σου. Άλλωστε αρκετές φορές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Θα κατανοήσεις ότι πρέπει να ακολουθείς και να εμπιστεύεσαι  περισσότερο το ένστικτό σου, ακόμα κι αν όλα δείχνουν το αντίθετο!

Θα μάθεις ότι το λίγο δεν υφίσταται ως έννοια στα αισθήματα. Όταν αγαπάς, αγαπάς με όλο σου το είναι και το δείχνεις, όταν ερωτεύεσαι τα δίνεις όλα, για πότε να τα κρατήσεις.

Η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω όλων των σχέσεων. Αν κλονιστεί  υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Θα συνειδητοποιήσεις ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, ο μόνος τρόπος για να το κατακτήσεις είναι να επιμείνεις, παραμένοντας προσηλωμένος στον εκάστοτε στόχο σου. Ακόμη και αν χάσεις θα ξέρεις ότι έκανες ότι ήταν δυνατόν για να κερδίσεις.

Θα μάθεις τι σημαίνει να είσαι πιστός και υποστηρικτικός στους δικούς σου. Τις σχέσεις που αξίζουν τις τιμάς.

Θα κατανοήσεις ότι το σεξ είναι πιο απολαυστικό όταν το αντιμετωπίσεις ως μια μυστηριακή σχεδόν ένωση κορμιών και ψυχών κι όχι σαν μια στιγμιαία απόλαυση, κάτι εύκολο και γρήγορο.

Θα μάθεις ότι όσο κι αν ένα τέλος είναι δυσάρεστο, μπορεί να είναι και απελευθερωτικό γιατί έτσι μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή.

Θα κατανοήσεις ότι ενίοτε αξίζει να ξεφεύγεις από τα συμβατικά, να αφήνεσαι να παρασυρθείς π.χ. από το πάθος, να πας κόντρα στα αναμενόμενα, να βγεις από τη ρουτίνα, έστω γαι λίγο.

Θα συνειδητοποιήσεις ότι η ψυχική αντοχή και το πείσμα είναι αυτά που θα σε ξανασηκώσουν όταν… πιάσεις πάτο, που θα σε βοηθήσουν να ξαναγεννηθείς από τις στάχτες σου.

Πείσμα και πρακτικό πνεύμα

Κατά τα λοιπά καθώς η Σελήνη περνά στον Ταύρο βγάζει στην επιφάνεια ξεροκεφαλιά και πείσμα στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε κάτι που επιδιώκουμε. Ακόμη και αν φαίνεται ότι θα πέσουμε σε τοίχο δεν τροποποιούμε το σχέδιο μας. Ευτυχώς η Σελήνη παράλληλα κάνει τρίγωνο από τον Κρόνο στον Αιγόκερω, τονίζοντας το πρακτικό πνεύμα μας, αλλά και το αίσθημα ευθύνης, που έχουμε. Εν ολίγοις τίποτα δε θα αφεθεί στην τύχη του και θα είμαστε συνειδητοποιημένοι όσον αφορά στις επιθυμίες και τις ανάγκες μας.

Ευνοείται κυρίως ο Ταύρος, που έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει τις διάφορες προσωπικές τους επιδιώξεις. Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι  αν συγκεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει να κάνετε θα βρείτε τον χρόνο και για να χαλαρώσετε. Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί ως γνωστόν τα αγαθά κόποις κτώνται. Όλα θα γίνουν.