Μια πολύ σοβαρή καταγγελία που πρέπει να ερευνηθεί κάνουν κάτοικοι στην Αργυρούπολη. Συγκεκριμένα μια νέα απόπειρα αυτοκτονίας 15χρονου μαθητή εξαιτίας του bullying που βίωνε, συγκλονίζει την περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αντ1 το σοκαριστικό είναι ότι πρόκειται για μαθητή του σχολείου στο οποίο φοιτούσε ο 15χρονος Νικόλας ο οποίος απαγχονίστηκε τον περασμένο Ιούλιο.

Την περασμένη Κυριακή, ο μαθητής Γυμνασίου προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με μία ζώνη. Ευτυχώς, την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο θείος του, ο οποίος ενημέρωσε την οικογένεια του παιδιού, που βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1.

Στο ίδιο σχολείο φοιτούσε ο 15χρονος, η αυτοκτονία του οποίου είχε σοκάρει το πανελλήνιο τον περασμένο Ιούλιο. Το παιδί ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού και μάλιστα στο σημείωμα που είχε αφήσει πίσω του κατονόμαζε έξι συμμαθητές του.

Τι έγραφε το σημείωμα

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου», έγραψε σε ένα σημείωμα ο 15χρονος, κατονομάζοντας τους έξι συμμαθητές του. Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα στο τέλος: «Αυτοί με κατέστρεψαν, καταστρέψτε τους».

Ο 15χρονος είχε τελειώσει την Α’ Λυκείου και σε αυτή τη μοιραία για τη ζωή του πράξη προέβη την Κυριακή τα ξημερώματα, λίγη ώρα αφότου είχε επιστρέψει από ένα πάρτι.

Η διευθύντρια του σχολείου φοβάται μήπως πίσω από το νέο περιστατικό είναι η ίδια ομάδα που ενοχλούσε τότε το αγόρι που αυτοκτόνησε. Η ίδια ενημέρωσε τον εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος διέταξε το αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης να ξεκινήσει άμεσα έρευνα για το περιστατικό.