Νέες φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές του Γιάννη Μακρή ο οποίος δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα έξω από το σπίτι του στη Βούλα, έρχονται στο φως. Δείχνουν τον άτυχο 46χρονο να πηγαίνει προς το αυτοκίνητό του, να πυροβολείται, έντρομος να βγαίνει έξω από αυτό για να ξεφύγει αλλά ο εκτελεστής τον πλησιάζει και τον σκοτώνει.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το Εθνος της Κυριακής και μαζί με το βίντεο από κάμερα, συνθέτουν τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του επιχειρηματία. Και αποτελούν στοιχεία που ερευνά η αστυνομία προκειμένου να βρει τον δολοφόνο του.

Δεν αποκλείουν οι αρχές να φορά και μάσκα σιλικόνης ενώ είναι φανερό ότι γνωρίζει που να κοιτάζει ώστε οι κάμερες να μην τραβήξουν το πρόσωπό του. Οι έρευνες για το θάνατό του δεν εστιάζονται κάπου αλλά έχουν απλωθεί παντού.

Από τον πρότερο βίο του Μακρή στην Αυστραλία, όπου είχε δοσοληψίες με ανθρώπους της νύχτας, την τοπική μαφία όπως λένε τα αυστραλιανά ΜΜΕ μέχρι τη σχέση που μπορεί να είχε με τον επίσης δολοφονημένο στην Παλλήνη, πρώην ΕΚΑΜιτη Σπύρο Παπαχρήστο. Αυτό που βλέπουν οι Αρχές είναι αν ο Μακρής ήθελε να μπει στο κόσμο της Μυκόνου μέσω των επιχειρήσεών του και αν υπήρξαν κάποιοι που δεν τους άρεσε η δραστηριότητά του. Γιάννης ΜακρήςΓιάννης Μακρής

Παράλληλα, την προηγούμενη εβδομάδα η Καθημερινή είχε παρουσιάσει και βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας…