Ιστορία παλιά φαίνεται πως ήταν για τους τοπικούς φορείς τα προβλήματα στη γέφυρα, η οποία κατέρρευσε την Παρασκευή στην Καβάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το 2014, δηλαδή εδώ και τέσσερα χρόνια, είχαν ξεκινήσει οι καταγγελίες από ψαράδες, οι οποίοι είχαν αναφέρει στην Δημοτική Αρχή πως υπάρχουν μεγάλες φθορές σε θεμέλια της γέφυρας που βρέχονται από τη θάλασσα, καθώς είχαν φύγει φλίδες από το μπετόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, τότε, είχε κληθεί καθηγητής από το Πολυτεχνείο της Ξάνθης για αυτοψία και, σύμφωνα με δημοτικούς συμβούλους, αποφασίστηκε πως πρέπει να γίνει τεχνική μελέτη, χωρίς όμως να ακολουθήσει κάποια ενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς το πρωί του Σαββάτου εξειδικευμένα κλιμάκια καταγράφουν τη ζημιά, επιχειρώντας να συλλέξουν και τα στοιχεία που θα ρίξουν φως στα αίτια της κατάρρευσης.

Μάλιστα, η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Εγνατίας Οδού, επιθεώρησαν τα συντρίμμια της γέφυρας, διαβεβαιώνοντας πως η ζημιά θα αποκατασταθεί άμεσα.

Ενώ από την πλευρά του ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης, διευκρίνισε ότι θα βρεθούν τα κονδύλια για να επισκευαστεί η γέφυρα.

Διαβάστε επίσης:
Νοτοπούλου στην Καβάλα: Αυτοψία στη γέφυρα που κατέρρευσε

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από