Συγκλονίζει την Κύπρο αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα η δολοφονία ενός 9χρονου κοριτσιού από τον ίδιο τον ανήλικο αδερφό της. Ο 13χρονος αφαίρεσε τη ζωή της αδερφής του με μαχαίρι και παραδέχθηκε την ενοχή του.

Το κοριτσάκι εντόπισε, χθες λίγο μετά τις 5, ο πατέρας των παιδιών. Ο ίδιος, ενημέρωσε την Αστυνομία ότι ο γιος του μαχαίρωσε την 9χρονη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή και συγκεκριμένα στο σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου, βρήκαν το 9χρονο κοριτσάκι με τραύματα από μαχαίρι.

Η μικρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΓΝ Λάρνακας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες, ο 13χρονος είχε παραβατική συμπεριφορά. Χθες βράδυ ο 13χρονος έδωσε κατάθεση για τα γεγονότα στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας και εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο.

Εναντίον του νεαρού εκδόθηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Όπως αναφέρει το philenews ο τραγικός πατέρας, ρουμανικής καταγωγής δήλωσε: «Έχασα και τα δύο μου παιδιά». Ανέφερες ακόμη ότι είναι άνεργος και η μοναδική του συγγενής στην Κύπρο είναι η αδερφή του.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η νεκροψία επί της σορού του άτυχου κοριτσιού που αναμένεται να καταδείξει τον ακριβή αριθμό των μαχαιριών που δέχθηκε η 9χρονη.