Οι άνθρωποι που εργάζονται πάντα μακριά από τους λαμπερούς προβολείς και τις κάμερες. Εκείνοι που ποτέ δεν θα απασχολήσουν τον Τύπο, ούτε θα γίνουν αντικείμενο λατρείας, έχουν μεγάλη και ουσιαστική προσφορά σε όλους τους συλλόγους. Για τη Ράγιο Βαγεκάνο ο κρυφός της «άγγελος», ήταν ο Ισίντορο Πριέτο Γκονζάλεθ ή αλλιώς «Ίσι». Ο υπέροχος παππούς που για 30 συναπτά έτη ήταν ο ακούραστος «εργάτης» στην ομάδα από το Βαγιέκας.
Ο 66χρονος πια «Ίσι» θα αποχωριστεί τον αγαπημένο του σύλλογο και το παιχνίδι του Σαββάτου (03/11) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ήταν το τελευταίο του. Έτσι οι άνθρωποι των Καταλανών αποφάσισαν να του κάνουν ένα ξεχωριστό δώρο, για να τον αποχαιρετήσουν. Του χάρισαν μια υπογεγραμμένη φανέλα σε μια πολύ ιδιαίτερη κίνηση σεβασμού και αναγνώρισης.
https://twitter.com/FCBarcelona_es/status/1059105558303817730

- Δημοσκόπηση GPO: Δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, 4η η «Ελπίδα» της Καρυστιανού – 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
- Κόντρες στη Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν δύο οδηγοί που «έπιασαν» 221 χλμ/ώρα στην ΠΑΘΕ
- Ναύπακτος: Μητέρα σώζει με αυτοθυσία το μικρό παιδί της – Ηλικιωμένος οδηγός παραλίγο να τις θερίσει – Τρομακτικό βίντεο







