Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ με αποτέλεσμα το ποσό στην ερχόμενη κλήρωση να αυξηθεί εντυπωσιακά.
Ως αποτέλεσμα του ενδέκατου συνεχόμενου τζακ ποτ το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα μοιράσει στην ερχόμενη κλήρωση της Δευτέρας, 29 Οκτωβρίου τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ στον τυχερό ή στους τυχερούς που θα καταφέρουν να μαντέψουν σωστά τους 5+1 μαγικούς αρθμούς.
Σημειώνεται ότι η ημέρα της κλήρωσης αλλάζει λόγω της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου.
Οι αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της κλήρωσης χθες είναι οι: 7, 9, 22, 27, 36 και Τζόκερ ο αριθμός 18
- Π. Μαρινάκης: «H πολιτεία δεν πρόκειται να δείξει την οποιαδήποτε ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές- Ο νόμος θα εφαρμοστεί, χωρίς αστερίσκους»
- Κακοκαιρία Byron: Επιμένει και το Σάββατο – Η εξέλιξή της τις επόμενες ώρες
- Σφοδρή σύγκρουση αγροτών και αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη: Επικίνδυνοι ελιγμοί και εντάσεις στο αεροδρόμιο







