Η Βερόνα και η Γιάντραν Σπλιτ συμπλήρωσαν μέσω προκριματικών τον Β΄ όμιλο του Champions League στο πόλο και θα είναι μεταξύ των αντιπάλων του Ολυμπιακού. Η ιταλική ομάδα νίκησε για δεύτερη φορά τη γαλλική Στρασμπούρ με 16-6 και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους ομίλους, όπου μάλιστα θα υποδεχθεί τους «ερυθρόλευκους» στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, στις 17 Οκτωβρίου, ενώ θα επισκεφθεί τον Πειραιά την τελευταία αγωνιστική (15 Μαϊου 2019).

Η Γιάντραν Σπλιτ, έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τη Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι, αποσπώντας ισοπαλία 6-6 στο Μαυροβούνιο και υπερασπιζόμενη το υπέρ της 11-9 του πρώτου ματς. Οι Κροάτες, στην παρθενική συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων του Champions League (όπως και η Βερόνα), θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό την 6η αγωνιστική στον Πειραιά (5/12) και την 9η αγωνιστική στο Σπλιτ (27/2).

Οι άλλες δύο ομάδες που πέρασαν από τη Γ΄ προκριματική φάση είναι η Φερεντσβάρος και η Μπρέσια, που θα ενταχθούν στον Α΄ όμιλο.

Τα αποτελέσματα των αγώνων ρεβάνς της Γ΄ προκριματικής φάσης του Champions League (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) 7-12 (4-10)

Γιάντραν Χ. Νόβι (Μαυροβούνιο)-Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία) 6-6 (9-11)

Βερόνα (Ιταλία)-Στρασμπούρ (Γαλλία) 16-6 (10-4)

Τεράσα (Ισπανία)-Μπρέσια (Ιταλία) 9-8 (4-8)