H Μάντι Ζίγκλερ έχει περάσει απ’ ό,τι φαίνεται το μισό της ζωής της πρωταγωνιστώντας στα μουσικά βίντεο της Sia, αλλά το παιδί – θαύμα, μόλις πρόσφατα έφτασε στην επιτρεπτή ηλικία για οδήγηση.

Για τα 16α γενέθλιά της η νεαρή έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο από την Sia: ένα λευκό Audi Q3. Το SUV, η τιμή του οποίου ξεκινά από 32.900 δολάρια, δεν είναι μια απλή επιλογή για πρώτο αυτοκίνητο. Επιπλέον η Ζίγκλερ έλαβε το δώρο από ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής.

Σε ανάρτηση στο Instagram, η Sia μοιράστηκε την είδηση με μια φωτογραφία της, στην οποία αγκαλιάζει τη νεαρή χορεύτρια. Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά για το πιο ιδιαίτερο noonoo μου @MaddieZiegler». Επειδή ήταν μια τόσο συναρπαστική στιγμή, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μάλιστα και βίντεο, στο οποίο οι δύο χορεύουν στο καπό του αυτοκινήτου, σύμφωνα με το Wmagazine.

https://www.instagram.com/p/BoYDQ0TjPRK/?hl=el&taken-by=siamusic

Η Ζίγκλερ βίωσε το πραγματικό εφηβικό όνειρο, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει στα μουσικά βίντεο της Sia «Chandelier» και «Elastic Heart».

https://www.instagram.com/p/BoYbz5Ej6P9/?hl=el&taken-by=maddieziegler

Η Μάντι Ζίγκλερ απέκτησε φήμη το 2011 όταν ήταν 8 χρονών και συμμετείχε στο αμερικανικό ριάλιτι σόου Dance Moms του Lifetime.

Τον Δεκέμβριο, η Sia μίλησε για την επαγγελματική τους σχέση μετά από την κριτική που δέχθηκε για το γεγονός ότι το πρόσωπο της Ζίγκλερ εμφανίζεται στα μουσικά βίντεο, παρά το γεγονός ότι της Sia παραμένει κρυμμένο. «Το ελέγχω με τη Μάντι κάθε εβδομάδα για το αν το θέλει αυτό και τη διαβεβαιώνω ότι αν θελήσει ποτέ να σταματήσει θα το σταματήσει» έγραψε η Sia στο Twitter. «Η Μάντι ήταν ήδη διάσημη όταν την ανακάλυψα, αλλά σίγουρα διεύρυνα την έκθεσή της και αισθάνθηκα υπεύθυνη γι αυτό, αισθάνομαι πολύ προστατευτική απέναντί της και ο στόχος μου είναι να την ενισχύω σε όποιες επιλογές κάνει. Κάποιοι μπορεί να προβάλουν το επιχείρημα ότι μία έφηβη δεν πρέπει να επιβαρύνεται με το να κάνει ασφαλείς επιλογές για τον εαυτό της και έτσι προσπαθώ να επιλέξω το καλύτερο για εκείνη πάντα» είπε η τραγουδίστρια.