Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κήρυξε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Ταφύλλης, τη δημοτική ενότητα Σικυωνίων του δήμου Σικυωνίων, τον δήμο Βέλου-Βόχας και τον δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου στις συγκεκριμένες περιοχές και προκάλεσαν πλημμύρες, κατολισθήσεις κ.λπ.
Επίσης, για τους ίδιους λόγους και εξαιτίας των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου, σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκε ο δήμος Σκιάθου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
- Ελένη Παπαδοπούλου: Απολογείται την Τρίτη ο γιος της για τη δολοφονία της στο Κολωνάκι – Έκτακτο «Φως στο Τούνελ»
- Βαρδούσια: «Της είπα μην πας σε αυτά τα πράγματα γιατί…» – Τα τελευταία λόγια που είπε στην άτυχη ορειβάτισσα η μητέρα της
- Κρίσιμη συνάντηση για την Ουκρανία: «Θα υπάρξει συμφωνία που θα στηρίξει και η Ευρώπη» λέει ο Τραμπ







