Δεν ξέρουμε κατά πόσο η επέλαση του «Ζορμπά» θα επηρεάσει τις μετακινήσεις το τριήμερο που διανύουμε, πάντως, το πλανητικό σκηνικό των ημερών ειδικά από το απόγευμα του Σαββάτου οπότε η Σελήνη περνάει στους Διδύμους μας καλεί να βγούμε, να διασκεδάσουμε, γενικότερα να απολαύσουμε τις μικροχαρές της ζωής, ενισχύει τη διάθεσή μας να μάθουμε πράγματα, να επικοινωνήσουμε, να εκφραστούμε, αλλά και να τρέξουμε τις υποθέσεις μας, ώστε να κλείσουμε ανοιχτά μέτωπα.

Ευνοούνται Ταύροι και Δίδυμοι στις επαφές τους και όχι μόνο. Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες αν επιστρατεύσετε εξυπνάδα θέληση και υπομονή θα καταφέρετε αρκετά πράγματα. Το ίιδο ισχύει για τους Κριούς και τους Ζυγούς. Ειδικότερα

Κριέ  o συντροφικός τομέας δέχεται θετική επιρροή. Φρόντισε να ξεσκάσεις και να διασκεδάσεις.

Ταύρε βρίσκεσαι σε αναπτυξιακή τροχιά, αλλά η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, οπότε κοίτα να ξεκουραστείς από την ένταση της εβδομάδας.

Δίδυμε η κοινωνικότητά σου χτυπάει κόκκινο, οπότε βγες, απόλαυσε τις συναναστροφές και κάνε καινούργιες γνωριμίες.

Καρκίνε είσαι ο σπιτόγατος του ζωδιακού κύκλου, ωστόσο αν κυκλοφορήσεις θα περάσεις καλά και με τον σύντροφό σου και τους φίλους σου.

Λέοντα και η δική σου κοινωνικότητα είναι στα ύψη, οπότε φρόντισε να βγεις καθώς θα είναι ευχάριστες οι επαφές και οι μετακινήσεις σου!

Παρθένε αρκετά από τα προβλήματα που σε απασχολούν βρίσκουν τη λύση τους, ενώ βελτίωση υπάρχει και στα οικονομικά σου, οπότε φρόντις ένα πάρεις και καμιά ανάσα.

Ζυγέ η επιτυχία είναι η λέξη κλειδί των ημερών για σένα, οπότε το μόνο επιπλέον που έχεις να κάνεις είναι να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις με όποιο τρόπο νομίζεις.

Σκορπιέ μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα, καθώς είσαι σε καλή διάθεση πιο επικοινωνιακός και ανοιχτός εδώ και καιρό. Εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου και προχώρα!

Τοξότη γίνεσαι πιο παιχνιδιάρης, καθώς έχουν μπει σε σειρά τα οικονομικά σου, μπορείς να ηρεμήσεις λίγο, και να απολαύσεις το σαββατοκύριακο συντροφιά με τους δικούς σου και τους φίλους σου.

Αιγόκερε οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε κρατούν σε εγρήγορση και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις, ωστόσο βρες χρόνο για να ξεφύγεις.

Υδροχόε η γοητεία και η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι στα ύψη, όπως και η λίμπιντό σου οπότε πράξε τα δέοντα.

Ιχθύ βελτιώνονται τα οικονομικά σου, ενώ ευνοείσαι στα προσωπικά σου και στις επαφές γενικότερα. Απόλαυσε τις στιγμές.