Το ανανεωμένο Kadjar μπορεί να κάνει ποδαρικό  στην έκθεση του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου, όμως, το «φρεσκαρισμένο» σε πολλά σημεία μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά – μεταξύ αυτών και η δική μας – στις αρχές του 2019. Το μεσαίο SUV της γαλλικής φίρμας, που διακρίνεται για τους άνετους χώρους, τον πληθωρικό εξοπλιστικό χαρακτήρα και την ευρεία γκάμα κινητήρων, περνάει στην δεύτερη φάση της ζωής του, με την ανανεωμένη εκδοχή να ανεβάζει τον πήχη του μοντέλου έναντι του ανταγωνισμού.

Ποια είναι τα νέα του στοιχεία; H ελαφρώς φρεσκαρισμένη εμφάνιση που εστιάζεται στα φωτιστικά σώματα, με τεχνολογία LED , τους ανανεωμένους προφυλακτήρες και τις νέες ζάντες από 17 έως 19 ίντσες.  Στο ευρύχωρο σαλόνι του, και συγκεκριμένα στο ταμπλό ξεχωρίζει η νέα οθόνη αφής με το σύστημα R-LINK 2 η οποία είναι 7,0 ιντσών.

Αλλαγμένα είναι και τα χειριστήρια κλιματισμού που ενώ η γαλλική φίρμα υπόσχεται βελτιωμένη εργονομία χάρη στην ύπαρξη νέων διακοπτών κ.α. Η πιο σημαντική αλλαγή βρίσκεται κάτω από το καπό, όπου το ανανεωμένο kadjar φέρει στη γκάμα του τον 1.3 TCe βενζινοκινητήρα, που με την αρωγή του τούρμπο αποδίδει 140 ή 160 ίππους  – με 6άρι χειροκίνητο ή 7άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η γκάμα των ντίζελ περιλαμβάνει τον 1.5 dCi των 115 ίππων ενώ ο πιο ισχυρός είναι ο 1.8 λτ. dCi των 150 ίππων που συνδυάζεται και με τετρακίνηση.