Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των δύο 11χρονων αγοριών στην Κύπρο, που εξαφανίστηκαν από το σχολείο τους στη Λάρνακα το πρωί της Τρίτης.

«Εντοπίστηκαν τα δύο 10χρονα αγόρια. Καλά στην υγεία τους», αναφέρει η ανάρτηση της Κυπριακής Αστυνομίας στο twitter.

Την ίδια ώρα συγχαρητήρια δίνει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μέσω twitter, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για την 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και πρακολουθούσε την υπόθεση.

Ο κ. Αναστασιάδης έγραψε «Συγχαρητήρια στην Αστυνομία Κύπρου, σε όλες τις Αρχές της Δημοκρατίας για την τιτάνια επιχείρηση αλλά και σε όλους τους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

https://twitter.com/AnastasiadesCY/status/1044560365370187776

Όπως μετέδωσε το ΡΙΚ, τα παιδιά βρέθηκαν και ότι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ οι αρχές φαίνεται ότι είναι κοντά στη σύλληψη του δράστη. Περιπολικό μεταβαίνει στο σημείο που εντοπίσθηκαν οι δυο μαθητές Θεμιστοκλής Ντόγκλης και Φίλιππος Σταματάκης που απήχθησαν το πρωί από το Δημοτικό Σχολειό στις Καμάρες της Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι ο απαγωγέας είχε πρόθεση να απαγάγει κι αλλά παιδιά. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο SigmaLive ότι ο μεσήλικας άνδρας είχε προσεγγίσει συνολικά πέντε παιδιά, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή με τα άλλα δυο παιδιά που άρπαξε ο δράστης.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Κύπρου για ανάκριση οδηγείται 35χρόνος στην αστυνομική διευθυνση Λάρνακας για να εξαταστεί η εμπλοκή του στην εξαφάνιση των δυό παιδιών.

Στο μεταξύ τα δύο παιδιά που εντοπίστηκαν από την αστυνομία θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

https://twitter.com/Cyprus_Police/status/1044562196196458498

Διαβάστε επίσης

Απαγωγή 10χρονων στην Κύπρο: Τεράστια η κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους