Η Πανσέληνος στον Κριό ακολουθείται από ένα τετράγωνο του Ήλιου στον Κρόνο την Τρίτη, το οποίο φανερώνει τις ατομικές ευθύνες στην έκβαση προσωπικών και όχι μόνο σχέσεων, καλώντας μας να δραστηριοποιηθούμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση και να ανακτήσουμε την ισορροπία, ενίοτε καταπίνοντας τον εγωισμό μας και παραμερίζοντας τα θέλω μας. Ευτυχώς από την Πέμπτη ο Ήλιος και ο Άρης θα είναι σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο, αλαφραίνοντας κάπως την κατάσταση η οποία βελτιώνεται και άλλο όταν ο Πλούτωνας γυρίζει επίσης σε ορθή όψη την Κυριακή.

Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, οι οποίοι καλό είναι να μην παραμελήσουν υποχρεώσεις. Ένα κάποιο ζόρι θα νιώσουν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, που καλούνται να βάλουν όρια στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά και τον εαυτό τους. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι διατηρήστε την ψυχραιμία σας και τηρείται τα τυπικά. Κατά τα λοιπά:

Κριέ μείνε σταθερός στην πορεία σου. Η όψη του Άρη με τον Ήλιο στις 28/9 θα σε αποζημιώσει σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και τη συντροφικότητα. Βγες από το καβούκι σου και αφέσου να απολαύσεις τις στιγμές  με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ταύρε ευνοείσαι στα επαγγελματικά σου, όπου όμως καλό είναι να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Παράλληλα φρόντισε λίγο τον εαυτό σου, αρχίζοντας από την υγιεινή διατροφή και την άθληση.

Δίδυμε διάγεις μια περίοδο που πολλά μπαίνουν σε σειρά, που αλλάζεις μέσα σου και που αλλάζει και ο τρόπος που σχετίζεσαι. Οργάνωσε τα επόμενα βήματά σου και όλα θα γίνουν.

Καρκίνε πότε πότε δικαιούσαι να πεις και ένα όχι, θέτοντας τα όριά σου. Κατά τα λοιπά είσαι σε μια πιο ήρεμη φάση ψυχολογικά και η πανσέληνος σε ευνοεί σε θέματα σπιτιού, αλλά και στην επέκταση των επαγγελματικών σου.

Λέοντα η Πανσέληνος σε καλεί να παραμερίσεις τον εγωισμό σου και να γίνεις πιο προσεκτικός και ρεαλιστής συνδυάζοντας λόγια με πράξεις. Να θυμάσαι να ακούς όσους σε αγαπούν.

Παρθένε η δουλειά παραμένει στο επίκεντρο, ωστόσο μην αμελείς τις προσωπικές σου ανάγκες.

Ζυγέ έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο στη δουλειά και όχι μόνο, αλλά ασχολήσου και λίγο με τον εαυτό σου επιδιώκοντας μια πιο ανάλαφρη και χαρούμενη καθημερινότητα.

Σκορπιέ θέλεις να κάνεις αλλαγές στον χώρο σου και να ρυθμίσεις κάποια οικογενειακά θέματα. Μην βιάζεσαι να πεις αλήθειες, που κάποιοι δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν.

Τοξότη πρόσεξε τις διαπροσωπικές σου επαφές, καθώς η Πανσέληνος μπορεί να φέρει κάποια δυσκολία με μια ερωτική υπόθεση ή ένα δημιουργικό έργο, αλλά κάνει και ένα ξεκαθάρισμα που είναι απαραίτητο.

Αιγόκερε απρόσμενα έξοδα ή μαζεμένες υποχρεώσεις, σε απασχολούν, ωστόσο από τις 28/9 αλλάζει το σκηνικό οπότε έρχονται καλύτερες ημέρες, ακόμη και αν είσαι ο κακός της υπόθεσης

Υδροχόε φρόντισε ώστε να μην είσαι ο δάσκαλος που δίδασκε. Παράλληλα υπερασπίσου τη θέση σου εφόσον ξέρεις ότι έχεις δίκιο, καθώς και τα κεκτημένα σου.

Ιχθύ όποιος αγαπά… πληρώνει. Ηρέμησε και ασχολήσου με τα ανοιχτά θέματα που έχεις σε διάφορους τομείς, επιλέγοντας κάθε φορά την καλύτερη δυνατή λύση.