Ένα διαφορετικό κουδούνι χτυπά το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για ένα παιδικό φεστιβάλ, διάρκειας 18 ωρών, με τη συμμετοχή 55 φορέων και εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών ομάδων, που θα περιλαμβάνει 18 αθλητικές δράσεις, 40 εργαστήρια δημιουργικής μάθησης, 13 θεατρικά προγράμματα, 4 ξεχωριστές ξεναγήσεις, 3 διαδραστικές εκθέσεις, μία έκθεση παιδικού βιβλίου, 2 συναρπαστικές μουσικοθεατρικές παραστάσεις, 10 ομιλίες για γονείς, baby room, τσίρκο, bubble show, μαγικά, κρουστά, τραμπολίνο, τοίχοι αναρρίχησης, κυνήγι θησαυρού, The Meet Market, Food Market και πολλά άλλα.

Κι όλα αυτά θα συμβούν στον πολύχρωμο Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη, που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχθεί παιδιά ηλικίας από 0 έως 103 ετών!

Το πρόγραμμα, τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής, ξεκινά από τις 11 το πρωί και τελειώνει στις 9 το βράδυ και έχει διαμορφωθεί με τρόπο τέτοιο που θα καλύψει τις επιθυμίες και τα ενδιαφέροντα όλων των ηλικιών. Στον κόσμο του Π100 οξύνεται ο νους και η φαντασία όχι μόνο των μικρών μας φίλων αλλά και των γονιών οι οποίοι, πέρα από τις δράσεις που είναι για όλη την οικογένεια, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες διαφορετικών θεματικών που απασχολούν κάθε σύγχρονο γονέα.