Μια γυναίκα με ψυχικά προβλήματα, ηλικίας 58 ετών, οικιακή βοηθός με καταγωγή από την Πολωνία, επιτέθηκε με μαχαίρι σε τέσσερις κατοίκους σε προάστιο της πόλης Μάντοβα, στην βόρεια Ιταλία. Μια 54χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, υπέκυψε πριν λίγο στα τραύματά της. Η κατάσταση των άλλων τριών θυμάτων της επίθεσης, δεν προκαλεί ανησυχία.
Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε μέσα σε μουσείο παιχνιδιών, στο οποίο εργαζόταν η γυναίκα που έχασε την ζωή της. Οι άλλες τρείς, στον δρόμο, σε μικρή απόσταση.
Η οικιακή βοηθός συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Σύμφωνα με τον αστυνομικό που την συνέλαβε, από το βλέμμα της, μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι η ψυχική της κατάσταση είναι σοβαρά διαταραγμένη.
- Μέγκαν Μαρκλ: Ο αποξενωμένος πατέρας στις Φιλιππίνες, ο ακρωτηριασμός και η προσπάθεια επικοινωνίας
- Κακοκαιρία Byron – Κ. Λαγουβάρδος στα «ΝΕΑ»: Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σημειώθηκαν στη Δυτική Αττική
- Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως το μεσημέρι του Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και νότιας Ελλάδας







