Το δικό του μήνυμα στέλνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, ενόψει ανασηματισμού, σε μία δήλωση με νόημα.

Μιλώντας στον Real FM ο κ. Ξυδάκης ανέφερε ότι: «Όταν θέλεις να κάνεις ανανέωση και να πας σε μία καινούργια ιστορική περίοδο πρέπει να χρησιμοποιήσεις δυνατά, δοκιμασμένα υλικά και όχι υλικά από κατεδαφίσεις».

Ο κ. Ξυδάκης τάχθηκε υπέρ της ανανέωσης ωστόσο λέγοντας ότι: «Όλα τα κόμματα χρειάζονται ανανεώσεις από καιρού εις καιρόν και ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται τη δική του ανανέωση».

«Η χώρα συνολικά μπαίνει σε μία νέα ιστορική φάση, και οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να ξαναδούν και τον εαυτό τους και τα καθήκοντα τους απέναντι στην κοινωνία που τα διαλέγει» πρόσθεσε ο βουλευτής.

«Η επιλογή του Πάνου Σκουρλέτη, είναι μία επιλογή προς αυτή την κατεύθυνση... Είναι ένα ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, με βάρος στο όνομα του μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τον εκτιμούν, ακούν τη φωνή του, ακούν τον προβληματισμό του, έχει την κυβερνητική εμπειρία. Φυσικά είναι ανανέωση» ανέφερε για το νέο γραμματέα του κόμματος.