Κύκλωμα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής ενώ έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα, τη Φθιώτιδα και την Πάτρα, συνελήφθησαν πέντε μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τρεις Ελληνες και δύο αλλοδαποί. Επιπλέον, αναζητούνται τρεις αλλοδαποί συνεργοί τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αποκαλύφθηκε η ιεραρχική δόμηση της σπείρας και οι ρόλοι των μελών της, ως προς τη μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση, ενώ εντοπίστηκαν και οι χώροι αποθήκευσης των ναρκωτικών. Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν προβεί σε ενέργειες αγοράς και μετασκευής ταχύπλοου σκάφους, για την μεταφορά ναρκωτικών μέσω θαλάσσης.

Από την αστυνομική έρευνα σε οικίες και χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 27.770 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 587 γραμ., κοκαΐνη βάρους 240 γραμμαρίων, ένα πιστόλι, ένα ταχύπλοο σκάφος, ένα Ι.Χ αυτοκίνητο, μια μοτοσικλέτα, το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ και πέντε ζυγαριές ακριβείας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.